Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Vernieuwing van de ballenvangers @MHC Liberty

Bestuur  |  19-5-2023
Beste leden,

Jullie hebben het allemaal al gezien: de afgelopen weken is er samen met de Stichting Liberty hard gewerkt om MHC Liberty een stukje mooier te maken. De LED-verlichting hangt in de masten op het veld en het dak van het clubhuis heeft een flinke opknapbeurt gehad. Daarmee is de club meteen een stukje duurzamer geworden!

De aankomende weken staat de vernieuwing van de ballenvangers langs het Jumbo-Dongen veld en het Verbunt Hockey veld op de planning. Er worden hogere ballenvangers op de velden geplaatst. De vervanging van de ballenvangers gaat volgens een strakke planning en gaat zelfs op de zaterdag van het Pinksterweekend door om de hockey zo min mogelijk tot last te zijn.

Helaas heeft het plaatsen van de nieuwe ballenvangers wel consequenties voor de trainingen in de weken tussen maandag 22 mei tot en met vrijdag 2 juni. Er wordt zoveel mogelijk gezocht naar een passende oplossing. Helaas is het onoverkomelijk dat er een aantal trainingen geschrapt moeten worden. Zonder ballenvanger mag er voor een ieders veiligheid 
niet gespeeld worden op het veld.

Aankomende week wordt door de TC contact opgenomen met de trainers/coaches met de trainingsplanning. We hopen zoveel mogelijk vaste trainingstijden aan te kunnen houden, maar dat kunnen we helaas niet garanderen. We begrijpen dat dit een vervelende situatie is en zoeken dus ook zoveel mogelijk naar creatieve oplossingen.

Heb je vragen? Stel deze gerust! Voor vragen over de 
trainingen kun je terecht bij Martje Langerwerf (TC) op [email protected]Overige vragen over de ballenvangers (of andere zaken) mag je sturen naar [email protected].

We hopen op jullie begrip en nogmaals excuses voor het ongemak.

Met sportieve groet,

Ook namens de Stichting,

Het bestuur van MHC Liberty