Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Nieuws: Van harte welkom LIBERTY PADEL!

Bestuur  |  4-3-2023

Graag willen we jullie als Liberty-leden als eerste informeren over het volgende goede nieuws: Afgelopen vrijdagavond (3 maart) is de gebruikersovereenkomst tussen de Stichting Beheer Hockey Complex Liberty Dongen en de Vereniging Liberty Padel getekend. Op korte termijn zal ons complex ook gebruikt gaan worden door de vereniging Liberty Padel.

Wij zijn zeer blij dat we het al jaren braakliggende terrein, "de oefenhoek”, kunnen inzetten voor het uitoefenen van een nieuwe en zeer populaire sport; padel! Het idee om dit stuk van het terrein dat al jaren niet goed benut werd, te gaan gebruiken voor padel bestaat al een tijdje. Het klinkt allemaal eenvoudig, ‘we gaan padellen op de oefenhoek’, maar op de achtergrond is heel veel werk verricht om tot dit resultaat te komen. Vele gesprekken met de Stichting, Gemeente Dongen, Vereniging Liberty Padel en met de investeerders zijn gevoerd. Om maar te zwijgen over geluidsonderzoeken en bodemonderzoeken. We kunnen stellen dat er een zeer zorgvuldig traject is doorlopen. Het heeft veel tijd gekost om te komen tot een vergunning en een overeenkomst en des te trotser zijn we op het resultaat! Komende week zal het bericht over de aanleg van de banen via de media (zoals kranten) breder bekend worden gemaakt.

In de week van 13 maart wordt vervolgens gestart met de bouwwerkzaamheden. De aanleg van de banen zal binnen 9 weken gerealiseerd zijn. De Vereniging Liberty Padel verwacht dat de 4 banen in mei gebruikt kunnen worden. Updates over de bouw worden gedeeld via de verschillende social media kanalen.Tijdens de bouwperiode kan er overlast zijn. Naast de aanleg van de banen wordt er namelijk ook gestart met het
vervangen van het dak van het clubhuis en vanaf 20 maart wordt de huidige veldverlichting vervangen door duurzame LED verlichting. We proberen tijdens alle werkzaamheden de overlast tot het minimum te beperken.

Hockeyclub Liberty is trots op de samenwerking met Liberty Padel Dongen en zeer verheugd om deze geweldige sport aan te kunnen bieden aan de inwoners van Dongen en omgeving.

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!

Namens het bestuur teken ik met sportieve groeten,

Jeroen Beex
Voorzitter M.H.C. Liberty

Gerelateerd nieuws

Hieronder staan de berichten die gerelateerd zijn aan dit bericht