Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 

Nieuws voor alle leden van MHC Liberty

Bestuur  |  31-1-2023

Beste allen,

Het nieuwe jaar is voortvarend gestart! Een groot aantal leden is nog zeer actief in de zaal, maar wij kunnen niet wachten jullie weer te zien op en naast onze eigen velden. We gaan er samen een leuk en sportief 2023 van maken. Graag vragen we jullie aandacht voor de volgende onderwerpen:

·Vacatures;

·Overgang naar Microsoft Office 365;

·Het scheidsrechterscafé;

·(Zaal)contributie;

·Energiebesparende maatregelen;

·Renovatie van de club;

·Opbrengst Grote Clubactie 2022;

Vacatures
Samen maken we de club. Het succes, de groei en de toekomst van Liberty wordt bepaald door de inzet van vrijwilligers. We hebben altijd een mooie uitdaging voor je, die past bij de tijd die jij beschikbaar hebt. Dus heb jij een passie voor het organiseren van evenementen? Ben jij de creatieveling die we zoeken voor social media? Heb jij die technische expertise voor het onderhoud aan de accommodatie? Of zie jij jezelf onderhandelen met de nieuwste sponsoren voor een nóg beter resultaat? Laat het ons dan weten en bouw mee met het succes van Liberty!

Binnenkort ontvangt iedereen nog een losse mail waarin we alle commissies en vacatures uitleggen. Dit zullen we ook delen op de socials. Als vrijwilliger bij Liberty ben je ontzettend waardevol én het kost je ongeveer een uurtje per week. Dat is voor ons allemaal een win-win situatie. Doe je mee of heb je vragen? Laat het ons weten door te mailen naar [email protected]!

Overgang naar Microsoft Office 365
Een aantal weken geleden zijn we overgegaan naar de Microsoft Office 365 omgeving. Dat biedt een hele hoop mogelijkheden voor de club. We kunnen bijvoorbeeld voor de commissies e-mailadressen aanmaken, samenwerken in Sharepoint en gemakkelijk een Teamsvergadering starten. Veel mailadressen zijn reeds gemigreerd naar de nieuwe omgeving. Mocht het zo zijn dat je via andere leden of externe partijen de melding krijgt dat ze een foutmelding ontvangen wanneer ze je een mail sturen, dan is dat een signaal dat het betreffende mailadres nog niet naar de Office 365 omgeving is overgezet. Krijg je die melding, neem dan contact op met Teun van der Dussen en stuur een mail naar [email protected].

Wil je de "oude” mailomgeving benaderen dan dien je in te loggen met je email adres met de aanpassing @mhc-liberty1.nl (i.p.v. @mhc-liberty.nl). Je kan (al) je mailtjes even doorsturen naar je nieuwe mailbox om zo je data over te zetten.

Het scheidsrechter café
Liberty heeft een nieuw event: het scheidsrechter café! Op donderdag 9 februari zullen we aftrappen met de allereerste editie. Tijdens deze avond zullen een aantal ervaren clubscheidsrechters jullie meenemen over hoe scheidsrechters, spelers en toeschouwers de regels nog beter eigen kunnen maken. Een aantal onderwerpen die besproken zullen worden zijn de bijdrage van ouders bij de arbitrage, begeleiding van scheidsrechters en de verkenning van de opleiding tot clubscheidsrechter+. Het doel van de avond is om nog meer spelvreugde te creëren, voor eenieder die betrokken is bij de wedstrijd. Iedereen is van harte welkom om 20:00u. De avond zal ongeveer tot 21:30u duren.

Zaal)contributie:
De ALV heeft ingestemd met het voorstel dat de contributie voor alle leden met 10% verhoogd wordt. De extra inkomsten zijn nodig om de fors gestegen energiekosten gedeeltelijk op te kunnen vangen. Naast de verhoging van de contributie heeft de ALV ook akkoord gegeven om versneld te investeren in duurzaamheid zoals een geïsoleerd nieuw dak en LED-veldverlichting.

Een groot aantal leden zit niet stil tijdens de winterstop. Dat is goed om te zien. De nota voor de zaalcontributie is reeds verstuurd naar alle leden die meegedaan hebben aan de zaalcompetitie. De zaalcontributie bedraagt €60,00. Voor vragen kun je terecht bij [email protected]

Energiebesparende maatregelen
Zoals wij al eerder hebben aangekaart in de mail en tijdens de ALV, heeft ook Liberty last van stijgende energiekosten. Het complex (de velden, kleedkamers en de bar) is daarom in de winterstop in beginsel dicht. Indien teams ter voorbereiding van het volgende seizoen wel willen gaan trainen, wat wij ons goed kunnen voorstellen, kan dat onder de volgende voorwaarden:

·De voorkeur van trainingsmomenten gaat uit naar overdag in het weekend, dan hoeft namelijk de verlichting niet aan.

·Indien een team van maandag t/m vrijdag in de avond wil trainen, bespreek dit met de TC. Als dit niet is gecommuniceerd is, blijft het complex gesloten!

·We zullen proberen de trainingsavonden zoveel mogelijk te bundelen, zodat er niet onnodig veel verlichting aanstaat. Dat betekent dat niet alle teams, tijdens de winterstop, kunnen trainen op de normale trainingsdagen.

·De douches zijn en blijven tot nader orde gesloten!

Het complex zal vanaf de start van de competitie weer opengaan.

Renovatie van de club
De afgelopen maanden hebben we samen met de stichting de mogelijkheden onderzocht om het clubhuis te renoveren. Goed nieuws, het dak gaat eraf (en komt er natuurlijk ook weer spiksplinternieuw op)! We hopen hiermee klaar te zijn in maart voor aanvang van de competitie. In het kader van de energiebesparende maatregelen, gaan we ook versneld over op LED-veldverlichting. De opdracht is reeds gegeven en op dit moment worden de masten op stevigheid gecontroleerd zodat de veiligheid voor leden en bezoekers tot in de toekomst is gewaarborgd. Mooie ontwikkelingen dus.

Opbrengst Grote ClubActie
Mooie opbrengst GroteClubActie!

Wat een mooie opbrengst weer dit jaar!

In totaal zijn er 1686 loten verkocht.
Hierbij is zeker het vermelden waard dat Ben uit de J08-1 wel 102 losse loten heeft verkocht!!

Hiermee hebben we voor de club € 3.974,76 opgehaald en dit bedrag zal worden besteed aan verduurzaming van de club.

Een dikke dankjewel voor iedereen die (super) loten heeft verkocht, maar ook voor iedereen die (super) loten heeft aankocht! Zonder jullie hadden we dit bedrag nooit opgehaald.

6 december heeft de trekking van de GroteClubActie plaatsgevonden.
Je kunt je eigen lotnummer via de lotchecker op clubactie.nl invoeren.
Inmiddels heb je ook al een mail ontvangen als je een prijs hebt gewonnen.

Deze week zijn de leden die 25 loten of meer hebben verkocht, verrast met een leuk pakket en de GroteClubActie Medaille. Het team met de meest verkochte loten zijn de meiden van M09-3. Ook zij hebben dit feestelijk te horen gekegen. De nummers 1,2 en 3 zijn Ben J08-1 – Jayden J010-1 en Puck M010-1. Ook een speciale vermelding voor Emma M012-3 en Megan M09-3 die aan hun grootste fans een superlot hebben verkocht.

Heb je zin om volgend jaar het team GroteClubActie te komen versterken, dan kun je dit aangeven bij [email protected]. Je bent voor een korte periode (Half September – Begin December) actief. En de opbrengst is zeer waardevol voor ons als club.

#samenmakenwedeclub

Team GroteClubACtieMHC-Liberty

Gerelateerd nieuws

Hieronder staan de berichten die gerelateerd zijn aan dit bericht