Belangrijk voor alle leden en vrijwilligers DONDERDAG 19 MEI ALV MAAR DAN NET EVEN ANDERS

Bestuur  |  16-4-2022

Beste allemaal,

Met de vakanties en daarmee het einde van het hockeyseizoen in aantocht
willen wij jullie in dit stuk informeren over de volgende zaken:

• Donderdag 19 mei 2022: ALV maar dan net even anders

Save the (speed)date: Donderdag 19 mei 2022 ALV maar dan net even anders
Normaliter is er jaarlijks rond mei een traditionele Algemene Leden Vergadering (ALV). Dit jaar gaan we het echter net even anders doen. Het bestuur nodigt alle leden, ouders van leden, commissies en vrijwilligers uit om op donderdagavond 19 mei fysiek op de club aanwezig te zijn voor een interactieve informatie avond. Na een korte plenaire sessie gaan we speeddaten (met de commissies) om vervolgens onder het genot van een borrel (incl. bitterballen) de avond gezellig gezamenlijk af te sluiten.

Wil je weten wat het ambitieuze LIBERTY700 plan is en hoe je (als team) daarbij kunt helpen? Wil je weten of er Padelbanen komen? Heb je vragen voor de scheidsrechterscommissie? Wil je weten welke nieuwe sponsoren de sponsorcommissie op de korrel heeft? Wil je informatie over hoe het teamindelingsproces van de TC er voor jou of je kinderen uit ziet? Ben je benieuwd naar welke evenementen er komen? Of wat de idee├źn van ledenwervingscommissie zijn? Of wil je gewoon alle vrijwilligers en leden weer eens in levende lijve zien en spreken? Zorg dan dat je erbij bent!

Programma donderdagavond 19 mei:

20:00 uur Welkom en plenaire sessie
20:30 uur Speeddaten (met verschillende commissies)
21:00 uur Borrel

Vanaf 19:30 uur is het clubhuis open. Wij kijken uit naar een hele grote opkomst en hebben er zin in!

Namens het bestuur, met sportieve groeten,
Jeroen Beex
Voorzitter M.H.C. Liberty