Einde coronamaatregelen

Bestuur  |  19-2-2022

Beste allemaal,

Eindelijk één van de betere berichten na 2 jaar Corona, "Nederland gaat weer open”. Hopelijk is dit ons laatste bericht met betrekking tot de Coronamaatregelen. In dit stuk willen wij jullie informeren over de volgende zaken:

• Einde Corona maatregelen vanaf 25 februari
  • Contributie zaalhockey
  • Openingstijden bar

Einde Coronamaatregelen:
Goed nieuws tijdens de Corona-persconferentie; het einde van de Coronamaatregelen is nabij. Ook voor Liberty! Concreet betekent dit dat het komende weekend voor de laatste keer aan de deur op het corona toegangsbewijs (CTB) wordt gecontroleerd. De volgende teams hebben de eer om dit (hopelijk) voor de laatste keer te doen:

Vanaf zaterdag 25 februari aanstaande komen alle maatregelen te vervallen en is controle op het CTB niet meer nodig.

Namens het bestuur willen we iedereen bedanken voor het opvolgen/helpen bij het opvolgen van de maatregelen de afgelopen jaren. Dankzij jullie discipline zijn waarschuwingen en boetes ons bespaard gebleven!

Contributie zaalhockey:
Aangezien er niet tot nauwelijks in de zaal is gespeeld heeft het bestuur besloten om de kosten (die wel in rekening zijn gebracht) dit jaar niet aan de leden door te belasten.

Openingstijden bar:
Door het wegvallen van de maatregelen mag de horeca langer open blijven. Voor ons het moment om langzaam aan weer helemaal open te gaan. De bar is al open op zaterdag en zondag. Komend weekend is de bar ook open op vrijdagavond (18 februari). Vanaf 7 maart is de bar weer elke dag geopend. Tijdens het weekend van carnaval is het clubhuis het gehele weekend gesloten. Het barteam kijkt er naar uit om jullie weer te ontvangen.

Tot slot:
Wij wensen iedereen alvast een hele fijne (carnavals) vakantie toe. Daarna op naar een normale competitie. Hopelijk zien we iedereen weer met een brede glimlach op en rondom de velden van M.H.C. Liberty.

Namens het bestuur, met sportieve groeten,
Jeroen Beex
Voorzitter M.H.C. Liberty