Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 

In memoriam: Stijn Daamen

Bestuur  |  10-12-2021

Afgelopen maandag bereikte ons het trieste bericht dat Stijn Daamen is overleden.

Velen kennen Stijn als hockeyer en als de persoon die er al jaren voor zorgde dat de groenvoorziening op het Liberty-complex er keer op keer verzorgd uitzag. Met een sigaartje helemaal in zijn element en volledig toegewijd reed hij op zijn tractor over het complex. Het maakte Stijn niet uit welke dag of hoe laat het was, hij stond altijd klaar om te helpen.

"Hoe laat vertrekken we vanaf Liberty?” was een veel gestelde vraag bij de uitwedstrijden van Liberty heren veteranen op zondagen. "Zijn we wel met voldoende mensen?” was vaak de tweede vraag die volgde. Soms was het krap aan, vaak toch met wat reserve spelers. Maar Stijn was altijd van de partij. Hij beschouwde zijn aanwezigheid als een bijna plichtmatige, plezierige besteding van de zondag. Dat zag je aan hem en dat hoorde je aan hem. Stijn was aanwezig. Voor, tijdens en ook na de wedstrijden. Een gezellig praatje, belangstellende vragen en soms een mop waarbij hij het randje wist te vinden. Een laatste blad bier halen voor degenen die nog bleven hangen op het clubhuis; Stijn deed mee! Met zijn enorme glimlach en grote glimmende ogen een mooi mens.

Stijn had het hart op de juiste plek en wist als geen ander dat vriendschappen nodig zijn om een leven in te vullen. Maar met het vallen van het laatste blad ben je nu veel te vroeg heen gegaan. Hopelijk vindt je nieuwe vriendschappen op de plaats waar je nu aankomt Stijn.

Onze gedachten gaan uit naar Stijns familie en vrienden. We wensen hen heel veel sterkte toe met het verwerken van dit onvoorstelbare verlies. Laat de mooie herinneringen een bron van kracht zijn.

Namens het bestuur en je oud hockey teamleden van Liberty; ook wij koesteren de mooie herinneringen aan jou. Rust zacht!

Jeroen Beex
Voorzitter M.H.C. Liberty en oud teamlid

Gerelateerd nieuws

Hieronder staan de berichten die gerelateerd zijn aan dit bericht