Bericht zaalhockey

Bestuur  |  4-12-2021

Beste allemaal,

Graag willen wij jullie in dit stuk informeren over het hockeyen in de zaal.

Zaalhockey
We hebben het besluit genomen dat we de zaal ingaan. Deze beslissing is zorgvuldig genomen na een aantal malen intensief overlegd te hebben met de KNHB, de gemeente, de TC en de zaalcommissie. Ons uitgangspunt is om hockey gedurende de winterstop te faciliteren. Dat zal voor velen dus in de zaal plaatsvinden. Veel leden hebben aangegeven graag de zaal in te willen. Wij gaan er dan ook van uit dat alle opgegeven teams en spe(e)l(st)ers gaan deelnemen. Mocht dit voor jou persoonlijk (om geldige redenen) niet het geval zijn dan vernemen we dit graag voor dinsdag 7 december.

Ook voor de zaal gelden de coronamaatregelen. Dat wil zeggen dat vanaf 17 uur de locatie gesloten moet zijn. Om toch het maximaal aantal wedstrijden te plannen kan het zijn dat er nog wijzigingen komen waar je uiteraard tijdig van op de hoogte wordt gebracht. In LISA vind je wanneer, waar en hoe laat je moet spelen. Vooralsnog worden er enkel wedstrijden gespeeld. Mocht het zo zijn dat de maatregelen versoepeld worden en er wel ruimte komt om te gaan trainen dan hoor je dit via de gebruikelijke communicatiekanalen.

Omdat er nog geen zekerheid is of er binnen afzienbare termijn weer getraind kan worden hebben we met betrekking tot de zaalcontributie het volgende afgesproken: de contributie wordt in termijnen in rekening gebracht. De 1
ste termijn zal een bedrag van € 35,- per persoon zijn. De 2e termijn zal een bedrag tussen de € 15,- en € 25,- per persoon zijn, afhankelijk van òf en zo ja, hoe lang er in de zaal getraind mag worden (dus afhankelijk van de maatregelen). Wij geven de garantie dat je als lid niet meer dan € 60,- totaal kwijt gaat zijn aan zaalcontributie.

Wij gaan er van uit hiermee iedereen op de hoogte te hebben gebracht. Mocht je n.a.v. deze informatie nog vragen en/of opmerkingen hebben stuur een mail ([email protected]). Wij wensen iedereen veel plezier in de zaal.

#Houdjeaanderegels #Blijfgezond

Namens het bestuur, met sportieve groeten,
Jeroen Beex
Voorzitter M.H.C. Liberty