Verdere aanscherping regels corona en ALV

Bestuur  |  13-11-2021

Beste allemaal,

Graag willen wij jullie in dit stuk informeren over de volgende zaken:

• Aanscherping corona maatregelen, wat betekent dit voor Liberty?
  • ALV

Verdere aanscherping corona maatregelen:

Om elkaar, en vooral de kwetsbare mensen in onze samenleving, beter te beschermen tegen de sterk toegenomen aanwezigheid van het virus, komen er aanvullende maatregelen. Deze zijn erop gericht om het aantal contactmomenten per dag te verminderen. Deze maatregelen gaan in op zaterdag 13 november om 18.00 uur en gelden in ieder geval tot zaterdag 4 december.

Wat betekenen de aanscherpingen (vanaf zaterdag 13 november 18:00 uur) van de maatregelen concreet voor M.H.C. Liberty?:

• Voor personen vanaf 18 jaar is het gehele clubhuis (dus ook kleedkamers, toiletten, etc.) en het terras alleen toegankelijk met een coronabewijs (geldige QR-code).
  • Heb je corona-gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Publiek (ouders/verzorgers/familie/supporters) zijn (helaas) niet meer welkom op het complex.
  • De bar is alleen op zaterdag en zondag open, dus doordeweeks gesloten.
  • In het clubhuis (ruimte waar de bar staat) is een zitplaats verplicht.
  • Super Saturday, zaterdag 4 december gaat helaas niet door.
  • Pietentraining gaat in aangepaste vorm (zonder ouders/verzorgers) wel door en zal in de buitenlucht plaatsvinden.

Ondanks dat publiek niet meer welkom is op het complex dienen overige aanwezigen (hockeyers en begeleiding vanaf 18 jaar) wel aan de deur gecontroleerd te worden op een geldig coronabewijs (en legitimatiebewijs). Hiertoe blijft er slechts één in-en uitgang beschikbaar (uiteraard blijven de nooduitgangen beschikbaar). De verantwoordelijkheid voor de controle blijft liggen bij de teams zoals in vorig stuk beschreven. Het onderstaande schema blijft dus van kracht:

Het is aan de teams zelf om onderling de bezetting van de toegangscontrolepost te regelen. Voor de jongste teams geldt dat de bezetting van de toegangscontrolepost bij de ouders/verzorger(ster)s komt te liggen. Liberty heeft een smartphone beschikbaar met daarop de corona check scanner app. Uiteraard kun je hiervoor ook je eigen device gebruiken.

REMINDER: ALGEMENE LEDEN VERGADERING AANSTAANDE DONDERDAG

Helaas hebben de aangescherpte maatregelen ook gevolgen voor de ALV. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal de ALV niet fysiek maar wederom via TEAMS (dus online) plaatsvinden. De mensen die zich reeds hebben aangemeld voor de ALV ontvangen een link zodat ze vanuit huis de ALV vanuit de luie stoel kunnen volgen. Voor degene die zich nog niet hebben aangemeld; dit kan nog tot en met maandag 15 november. Stuur een mail naar: [email protected]. De agenda voor de ALV ziet er als volgt uit:

• Opening
  • Vaststellen notulen
  • Highlights afgelopen periode
  • Financieel verslag vereniging
  • Financieel verslag stichting
  • Verslag kascommissie
  • Wijzigingen Bestuur
  • Update TC
  • Update Sponsorcommissie
  • Update Ledenwervingscommissie
  • Rondvraag en afsluiting

Wij rekenen op de aanwezigheid van veel leden bij de ALV. Tijdens de ALV wordt je als lid op de hoogte gebracht van (en heb je inspraak op) de belangrijkste zaken die er spelen.

#Houdjeaanderegels #Blijfgezond #AlleensamenkrijgenweCoronaondercontrole

Namens het bestuur, met sportieve groeten,

Jeroen Beex
Voorzitter M.H.C. Liberty