Verdere versoepelingen, opmerkingen nav afgelopen weekend, grote clubactie en ALV

Bestuur  |  23-9-2021

Beste allemaal,

De vakanties en de eerste 2 competitieweekenden zitten er al weer op. Fijn om te zien dat iedereen weer enthousiast aan het hockeyen is. Fijn om te zien dat de toeschouwers nog steeds de weg naar ons complex weten te vinden. En fijn om te zien dat de bar weer open is en we sinds lange tijd weer wat extra inkomsten kunnen genereren. Aan de vooravond van verdere versoepelingen geven we jullie graag een update over de volgende zaken:

• Versoepeling 25 september, wat betekent dit voor Liberty?;
  • Afgelopen weekend;
  • Openingstijden bar;
  • Grote clubactie;
  • Rabo Clubsupport;
  • Datum ALV.

Wat betekenen de versoepelingen (vanaf 25 september) van de maatregelen concreet voor M.H.C. Liberty?:

• 1,5 meter afstand houden is per 25 september niet meer verplicht.
  • Heb je corona-gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Voor bezoek aan het horeca-gedeelte in het clubhuis (is de ruimte waar de bar staat) geldt wel dat een toegangsbewijs noodzakelijk is. Dit toegangsbewijs is een geldige QR-code in de coronacheck-app. Ook geldt een legitimatieplicht. Voor wie niet gevaccineerd of hersteld is, geldt dat zij een negatieve test moeten laten zien die niet ouder is dan 24 uur. Dit geldt voor iedereen die 13 jaar of ouder is en zich in het horecagedeelte van het clubhuis bevindt.
  • Op het terras en in de overige ruimtes (kleedkamers, gang, toiletten) van het clubhuis is een coronatoegangsbewijs niet nodig.

De nadrukkelijke oproep is om met bovenstaande versoepelingen verantwoordelijk om te gaan. Het gaat immers om de gezondheid van ons allemaal en dat we op een aangename manier onze sport kunnen blijven beoefenen.

Afgelopen weekend:

Afgelopen zaterdag en zondag is door het merendeel van de leden met plezier en in het nieuwe tenue gehockeyd waarbij mooie resultaten zijn behaald. We kijken dan ook redelijk tevreden terug op het weekend. Toch zijn er ook zaken minder goed gegaan. De wedstrijd van één meisjes team op zaterdag blonk niet uit in wederzijds respect en sportiviteit. Ook het bezoek van de tegenstanders van H1 op zondag is niet in positieve zin opgevallen. We betreuren dit en hopen dat de Liberty teams zich zowel thuis- als bij uitwedstrijden blijven gedragen. Jullie zijn immers allemaal het visitekaartje van M.H.C. Liberty.

Openingstijden bar:

Zoals jullie gemerkt hebben is er afgelopen maanden veel werk verzet in het clubhuis en achter de bar. Het enthousiaste barteam is aangevuld met veel nieuwe gezichten. Door de professionalisering is de bar vanaf begin dit seizoen alle dagen open. Voor veel ouders/verzorgers ideaal om tijdens de training van zoon/dochter onder het genot van een drankje en gebruikmakend van de free wifi door te kunnen werken. U bent van harte welkom op de volgende tijden:

Grote Clubactie:

Vorig jaar heeft M.H.C. Liberty voor de eerste keer meegedaan met de "Grote Clubactieā€¯ Een enorm succes wat toen € 4.644,- heeft opgeleverd. Van die opbrengst hebben we de buitenkant van het clubhuis kunnen schilderen. Na het succes van afgelopen jaar doen we ook dit jaar weer mee! We willen graag door de verkoop van loten geld ophalen wat besteed wordt aan trainingsmateriaal. De strijd wie de meeste loten verkoopt is bij de jeugd al weer losgebarsten. Ook de eerste superloten zijn verkocht. Hopelijk koopt iedereen loten zodat we weer een heel mooi resultaat behalen. Door het kopen van één of meerdere loten steunt u uw club en maakt u bovendien kans op mooie prijzen.

Rabo Clubsupport:

Wil je Liberty (financieel) steunen en ben je (als ouders/verzorgers of als kind) lid van Rabobank? Dan kun je vanaf 4 tot en met 25 oktober via de Rabobank app je stem op M.H.C. Liberty uitbrengen. Hoe meer stemmen we krijgen hoe hoger de opbrengst. De opbrengst was vorig jaar € 1.355,-. Het zou mooi zijn als we dit jaar dat bedrag minimaal evenaren. Dat lukt alleen met uw hulp!

Datum Algemene Leden Vergadering:

Op donderdag 18 november vindt de ALV plaats. Zoals het er nu naar uitziet zal de ALV sinds lange tijd weer fysiek in het clubhuis plaatsvinden. De agenda volgt zo spoedig mogelijk. We rekenen op uw aanwezigheid!

Namens het bestuur, met sportieve groeten,

Jeroen Beex
Voorzitter M.H.C. Liberty