Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 

Update aanscherping maatregelen, ALV, zaal, etc

Bestuur  |  16-10-2020
Beste allemaal,

Afgelopen dinsdagavond heeft het kabinet de Corona-maatregelen voor de duur van minimaal 4 weken aangescherpt om het oplopend aantal besmettingen terug te dringen. Aangezien dit ook impact heeft op de sport willen we u graag hierover nader informeren. Tevens maken we van het moment gebruik om de datum van de Algemene Leden Vergadering (ALV) aan te kondigen, u een update te geven m.b.t. het zaalhockey en u wederom te wijzen op een aantal punten m.b.t. het complex.

Wat betekent de aanscherping van de maatregelen concreet voor M.H.C. Liberty?:
 • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn momenteel dus niet toegestaan.
 • Voor kinderen tot 18 jaar is sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan.
 • Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten. 

Let op: alle teams die jeugdcompetities spelen, vallen onder de regeling voor kinderen tot 18 jaar en mogen dus sporten in teamverband en wedstrijden spelen tegen jeugdteams van de eigen vereniging op de eigen club. 

Vanwege de aangescherpte maatregelen die op 14 oktober 2020 zijn ingegaan, is het momenteel niet mogelijk om competitiewedstrijden te spelen. Zodra dit volgens de overheidsmaatregelen weer kan, wil de KNHB de competities hervatten en treft hiervoor de nodige voorbereidingen. De doelstelling is en blijft dat alle niet gespeelde wedstrijdrondes later, bijvoorbeeld eind november of in december, alsnog worden gespeeld. Hiervoor wordt ook de winterperiode ingezet. 


Algemene Leden Vergadering (ALV):
Het bestuur van M.H.C. Liberty nodigt u uit voor de Algemene Leden Vergadering op donderdag 19 november om 20:00 uur. De ALV zal via Microsoft Teams (dus online) plaatsvinden. De agenda voor de ALV ziet er als volgt uit:

 • Opening
 • Vaststellen notulen
 • Highlights afgelopen periode
 • Financieel verslag vereniging
 • Financieel verslag stichting
 • Verslag kascommissie
 • Wijzigingen Bestuur
 • Update TC
 • Rondvraag 

Graag vernemen we vooraf (via: [email protected]) of u wilt deelnemen aan de ALV. Na aanmelding via de mail ontvangt u de link die toegang geeft tot deelname. Aanmelden kan tot en met 15 november aanstaande. Wacht niet te lang want Teams kent een maximum aantal deelnemers.

Zaalhockey:
Afgelopen bestuursvergadering hebben we besloten om dit jaar niet te gaan hockeyen in de zaal. We begrijpen dat we met deze beslissing een flink aantal mensen teleurstellen. De belangrijkste reden om niet de zaal in te gaan is het financiële risico dat Liberty loopt wanneer er tijdens het zaalseizoen besloten wordt om te stoppen vanwege Corona maatregelen. Daarnaast zou deelnemen aan zaalhockey betekenen dat we extra vrijwilligers nodig zouden hebben om ervoor te zorgen dat alle Corona-maatregelen nageleefd zouden worden. We kiezen in het belang van Liberty voor zekerheid en duidelijkheid. Afhankelijk van de competitie zal de TC kijken welke mogelijkheden er zijn om gedurende de winterperiode toch hockey te faciliteren. 
 
Aandachtspunten complex:
We vragen wederom even je aandacht voor het volgende; meerdere keren komt het voor dat de verlichting voor de velden onnodig aan staan (lees: we hebben hierdoor een hogere energierekening), meerdere keren komt het voor dat het clubhuis volledig open is en de verlichting aan is terwijl er niemand meer op het complex aanwezig is (lees: we hebben hierdoor een hogere energierekening èn lopen een groot risico dat er ongewenste personen binnenkomen). Het schijnt tegenwoordig heel normaal te zijn om je afval te dumpen, zie foto van het hoofdveld na afgelopen weekend (lees: hogere schoonmaakkosten).Wij gaan er vanuit dat niemand er straks problemen mee heeft dat we hierdoor de contributie gaan verhogen. Mocht je daar wel problemen mee hebben, spreek elkaar dan aub aan dat dit gedrag niet gewenst is! Namens iedereen die wel helpt om het complex zuiver en veilig te houden, alvast dank voor de medewerking!  
 
 
Tot slot:
Voor meer informatie: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat uiteraard graag ([email protected]).

#Houdjeaanderegels #Blijfgezond #Alleensamenkrijgenwecoronaondercontrole

Namens het bestuur, met sportieve groeten, 

Jeroen Beex
Voorzitter M.H.C. Liberty 

Gerelateerd nieuws

Hieronder staan de berichten die gerelateerd zijn aan dit bericht