Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 

MHC Liberty doet dit jaar mee met de Grote Clubactie

Evenementen  |  14-9-2020
Nieuwsafbeelding


MHC Liberty doet dit jaar mee en gaat verantwoord loten verkopen!

 
Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,00, waarvan 80% direct naar onze clubkas gaat. Daarnaast zijn er ook superloten, een super lot kost € 150,00, waarvan ook 80% naar de club gaat! 
 
Verantwoord loten verkopen Leden t/m D-jeugd zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die zij kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Voor de A-B-C jeugd en senioren leden wordt een link en QR code beschikbaar gesteld, zodat ook zij loten kunnen verkopen. Natuurlijk kun je met je team ook een superlot kopen i.p.v. individuele lootjes gaan verkopen! 
 
Extra inkomsten hard nodig We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel van € 1500,00 te behalen, waarmee we een extraatje hebben om te besteden aan het opknappen van het clubhuis.  Dus informeer alvast je ouders, partner, opa’s, oma’s, ooms en tantes, vrienden en buren dat je langs komt!  Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. 

De komende dagen gaan wij jullie voorzien van meer informatie!