Van de bestuurstafel

Bestuur  |  1-9-2020

Beste mensen,

Zoals u de afgelopen tijd niet is ontgaan is er op onze club door het Covid-19 virus aardig wat gebeurd en vooral ook niet gebeurd.

Dat laatste heeft er flink ingehakt en dan doelen we op de omzet van de bar die door het uitblijven van verschillende evenementen en menig feestje enorm achteruit is gegaan. Onze vaste kosten zijn gebleven, maar daar stond dan weer geen opbrengst tegen over.

Om die reden is er besloten dat we, in ieder geval voor de zondag, weer gaan werken met het indelen van teams voor een bardienst. In de ochtend en in de middag zal er dus weer een team aangewezen worden om bardienst te draaien zoals dat in het verleden ook was. Zo kunnen we de personeelskosten drukken.

De teams krijgen de aanwijzing voor de komende weken zo snel mogelijk te horen en we vragen jullie dan minimaal twee mensen in te delen voor de bar. Een dienst loopt van 10.00 tot 14.00 en van 14.00 tot sluit. Mocht het nu zo zijn dat we weer evenementen kunnen organiseren dan zal het bar team na de middag de dienst overnemen. De keuken is te allen tijde bezet door het bar team.

Helaas zijn we door de stijgende kosten genoodzaakt om de prijzen van de consumpties aan te passen. We doen ons best om dit zo beperkt mogelijk te houden.

Met deze twee maatregelen hopen we dat we toch nog een redelijk resultaat kunnen halen uit het horeca gedeelte van onze club en zo een positieve bijdrage te leveren aan de financiƫn van de club. We rekenen op jullie medewerking en begrip.

Namens het bestuur,

R. Kuijpers