Nieuw: Zomeravond Hockey

Evenementen  |  10-7-2020

Kom uit je zomerslaap en samen met Liberty de Zomer door!

Nu onderlinge wedstrijdjes weer mogen gaan we naast de bestaande mogelijkheden het Zomeravond Hockey introduceren. Staat ook open voor niet-clubleden die willen kennismaken met hockey. Iedereen kent wel iemand die interesse heeft in hockey; maak de drempel om kennis te maken laag en sleep hem/haar erbij...

WAT MOET IK DOEN?
Vorm een team van minimaal 7 (senior) leden zonder keeper (in ieder geval met twee niet-leden) en stuur een mail aan[email protected]

WANNEER
Op de donderdagavonden in juli en augustus vanaf 20:00 uur (gaat door bij minimaal drie teams); spelen op een half veld.

HOE
Niet prestatief, plezier staat voorop, moet kennismaking zijn voor niet-leden, ook doorstroom bespreken, (maandagavond, trim, recreant, donderdagavond, competitieteam), afsluiten met gezelligheid in de bar (vaste zitplaats, 1,5 meter!!).

Team Events