Publicatie indeling junioren en jongste jeugd 2020-2021

Teamindelingen  |  17-6-2020

Beste leden en ouders van MHC Liberty,

Het is ons gelukt om na vele inspanningen een teamindeling te maken. Ondanks we ieder jaar proberen zoveel mogelijk leden tevreden te stellen, weten we dat dit in de praktijk een lastige klus is. We hebben in ieder geval met heel veel passie en nauwkeurigheid de teams samengesteld.

De teamindelingen zijn wegens privacy redenen
alleen te zien als je bent ingelogd via de website www.mhc-liberty.nl (rechtsboven via ‘Inloggen’).
Het inloggen gaat met het lidnummer (deze is te vinden op de factuur van de contributie). Mocht je je wachtwoord niet meer weten, dan kun je deze opvragen via "Inloggegevens vergeten? Klik hier”. Op het bij de ledenadministratie bekende mailadres zal dan een nieuw wachtwoord worden verstuurd.

Nadat je bent ingelogd selecteer je "Club" en "Documenten" en
zijn de teamindelingen van de junioren en jongste jeugd te downloaden.

We hebben met een heel team de teamsamenstellingen op een zeer zorgvuldige en objectieve manier gedaan. We beseffen dat we het nooit voor iedereen helemaal goed kunnen doen en dat er mogelijk wat teleurstelling is.

Ook voor dit jaar hebben we ervoor gekozen om geen bezwaren
procedure op te zetten. Evaluatie van de afgelopen seizoenen wees uit, dat we weinig oplossingen konden bieden met de bezwarenprocedure en/of dit weer tot andere nieuwe teleurstellingen heeft geleid.

Mochten er onverhoopt nog zeer dringende vragen/opmerkingen zijn over de teamindeling zijn dan kunnen deze gestuurd worden naar:
[email protected]. Het is echter niet zeker dat we inhoudelijk op korte termijn kunnen reageren.

Om geen valse verwachting te wekken benadrukken we dat we verzoeken om wijzigingen in teamsamenstelling kunnen dus niet in behandeling nemen.

De komende dagen staan in het teken van het aanstellen van trainers en coaches en het invullen van het trainingsschema.

Dit jaar hebben we een aangepast zomer programma ‘Liberty de zomer door’.

Dit betekent dat de nieuwe teams vanaf volgende week kunnen gaan trainen volgens speciaal zomerschema. We zijn nu druk bezig om voor teams waar mogelijk trainers en begeleiding te organiseren. Meer info hierover volgt binnenkort. Houd deze site goed in de gaten.

Met vriendelijke groeten,
Technische Commissie