Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 

Publicatie indeling damesteams 2020-2021

Teamindelingen  |  5-6-2020
Beste Dames,


Na het leggen van de jaarlijkse lastige puzzel is het ons gelukt om voor komend seizoen leuke en goede dames teams in te delen.
In goed overleg met captains en/of begeleiders hebben we getracht ieders wensen zo goed mogelijk in te vullen.

We zijn er trots op dat we maar liefst 3 nieuwe dames teams kunnen presenteren. Dit is mede mogelijk door goede afstemming met de MA-teamcoördinator en de betrokkenen. Zo zal JongDames 3 bijv. nauw gaan samenwerken met de MA4.

We gaan ervan uit dat we met deze Dames-teams weer een mooi seizoen kunnen gaan draaien. Met veel plezier, sportiviteit en wellicht prestatie op het veld en zeker ook samen met de andere Liberty-teams weer gezellig samen naast het veld.

Om privacy redenen zal het indelingsbestand alleen te zien zijn als je bent ingelogd via de website (rechtsboven). Het inloggen gaat met het lidnummer (deze is te vinden op de factuur van contributie). Mocht je je wachtwoord niet meer weten, dan kun je die opvragen via "Inloggegevens vergeten? Klik hier”. Op het bij de ledenadministratie bekende mailadres zal dan een nieuw wachtwoord worden verstuurd.
Nadat je bent ingelogd selecteer je "Club" en "Documenten".

We hopen dat we in september weer lekker kunnen gaan hockeyen. Tot die tijd moeten we nog met zijn allen goed op blijven letten.

We hebben de teams erg zorgvuldig samengesteld en waar mogelijk is er ook contact geweest met betrokkenen. Mochten er nog vragen zijn over de indeling van deze damesteams, dan kun je mail sturen naar [email protected]

Voor Dames Veteranen, Donderdagavondcompetitie, Heren-teams, Junioren en Jongste Jeugd zal op later moment de teamindeling gepubliceerd gaan worden.

Stay safe en fijne zomer!

Namens Technische Commissie
Edwin van Os