Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 

Corona update n.a.v. persconferentie

Bestuur  |  21-4-2020

Beste Allemaal,

Zoals velen van u heb ook ik gekeken naar de persconferentie van het kabinet. Samengevat voor de (team)sport komt het op het volgende neer:

  • Kinderen tot en met 12 jaar mogen weer aan teamsport (alleen trainingen) doen zonder toepassing van de 1,5 meter regel;
  • Kinderen van 12 tot en 18 jaar mogen weer aan teamsport (alleen trainingen) doen met toepassing van de 1,5 meter regel;
  • Iedereen ouder dan 18 jaar (senioren) mag niet aan teamsport doen;
  • Horeca (clubhuis) blijft tot minimaal 16 mei gesloten.


Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond heeft het bondsbestuur van de KNHB besloten alle competities van het seizoen 2019-2020 te beƫindigen. Dit betreft dus ook alle jeugdcompetities.

De TC zal de komende periode gaan bekijken wat er, met in acht neming van bovengenoemde regels, mogelijk is. Vanuit de TC zal verdere communicatie hieromtrent volgen.

Graag wijs ik iedereen op het feit dat tot en met 28 april het Libertycomplex voor iedereen gesloten blijft conform de bestaande regels.

Mocht er meer informatie komen die van belang is (bijvoorbeeld vanuit de Gemeente) dan zal ik dit zo spoedig mogelijk met jullie delen.

#stayhome #flattenthecurve

Namens het bestuur met sportieve groeten,

Jeroen Beex
Voorzitter

Gerelateerd nieuws

Hieronder staan de berichten die gerelateerd zijn aan dit bericht