Een dringend verzoek aan iedereen!

Bestuur  |  3-3-2020

Dankzij de verlichting kunnen de trainingen tot in de late uurtjes doorgaan. Zoals bekend werkt de verlichting op krachtstroom en dat is helaas niet gratis. Liberty betaalt meer dan € 12.000,- per jaar aan energie. Om deze stijgende kostenpost in de hand te houden is jullie hulp hard nodig.

Het gebeurt nog te vaak dat er lampen branden op velden die niet meer gebruikt worden. Of dat ook de wedstrijdverlichting aan staat tijdens een gewone training. Onder het mom van 'een beter milieu begint bij jezelf', doen wij als bestuur wederom een dringend verzoek aan jullie om de lampen uit te doen wanneer het veld niet meer gebruikt wordt. Met 1 druk op de (uit)knop ben je en duurzaam bezig en bespaar je ook nog eens veel geld!

Namens ons......alvast bedankt!

Jeroen Beex