75 jaar vrijheid Dongen, start jubileum jaar MHC Liberty!

Bestuur  |  23-10-2019
Op 24 november 2020 bestaat Liberty 75 jaar! Een mijlpaal die natuurlijk niet onopgemerkt voorbij kan gaan. De jubileumcommissie is reeds uit de startblokken geschoten. Vanaf november 2019 tot en met het jubileumweekend in 2020 zal deze commissie tal van activiteiten voor jong en oud initiëren en organiseren.

Op maandag 28 oktober om 16:00 uur wordt er een bord onthuld in de Cousinsstraat (Hoge Akker) ter ere van de gesneuvelde luitenant John Cousins uit het Engels regiment "The Desert Rats”. Hockeyclub Liberty is 75 jaar geleden opgericht met het logo en de kleuren van onze bevrijders "The Desert Rats”. De jeugdleden van Liberty zijn gevraagd om in hockeytenue tijdens de onthulling een erehaag (met hockeysticks) te vormen en uit eerbetoon een bloemengroet te brengen. Hét moment om Dongen te laten zien dat ook wij richting ons jubileum gaan.

Wie           :   Alle jeugdleden van MHC Liberty
Belangrijk :   In Liberty tenue en met hockeystick
Wanneer   :   Aanstaande maandag (28 oktober)
Tijd           :   15:45 uur verzamelen
Waar         :   Cousinsstraat (Hoge Akker), Dongen

Hoe mooi zou het zijn om daar met heel veel jeugdleden in Liberty tenue te staan. Zien we je maandag?

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.