Welkom terug!

Bestuur  |  3-9-2019

En toen was het gelukkig september en tijd om weer met energie het veld op te gaan. We zijn weer begonnen en hebben zeker niet stil gezeten afgelopen maanden. Wij hebben er zin in! Jullie hopelijk ook.

Start Liberty 75 jarig jubileum jaar

Op 24 november 2020 bestaat Liberty 75 jaar! Een mijlpaal die natuurlijk niet onopgemerkt voorbij kan gaan. De jubileumcommissie is reeds uit de startblokken geschoten. Vanaf november 2019 tot en met het jubileumweekend in 2020 zal deze commissie tal van activiteiten voor jong en oud initiëren en organiseren.

Erehaag met hockeysticks

Op maandag 28 oktober om 16:00 uur
wordt er een bord onthuld in de Cousinsstraat (Hoge Akker) ter ere van de gesneuvelde luitenant John Cousins uit het Engels regiment "The Desert Rats”. Hockeyclub Liberty is 75 jaar geleden opgericht met het logo en de kleuren van onze bevrijders "The Desert Rats”. We zijn gevraagd om in hockeytenue tijdens de onthulling een erehaag (met hockeysticks) te vormen. Hét moment om Dongen te laten zien dat wij richting ons jubileum gaan. Hoe mooi zou het zijn om daar met heel veel mensen te staan. Noteer de datum dus alvast in de agenda’s!

Klusweekenden

Het moet iedereen zijn opgevallen dat er heel veel werk is verricht in en rondom het clubhuis. Er is schoongemaakt, geschuurd, geschilderd en vooral heel veel gelachen! Het clubhuis en het buitenmeubilair zien er weer fris en uitnodigend uit. Dit is gerealiseerd door de hulp van een aantal enthousiaste ouders/verzorgers en leden. Zij hebben op zaterdag 17 en zaterdag 24 augustus samen de handen uit de mouwen gestoken wat tot een geweldig resultaat heeft geleid. Naast hard werken, hebben ouders/verzorgers en leden op een andere manier kennis met elkaar gemaakt. Als bestuur zijn we enorm trots op het resultaat! We willen alle kanjers die hebben geholpen van harte danken voor de inzet!

100% Cashless

Vanaf NU is Liberty 100% cashless!
Dit betekent dat betalen met contant geld vanaf nu tot het verleden behoort. Belangrijkste reden om dit te doen is het borgen van de veiligheid van de leden/bezoekers en van de medewerkers achter de bar. Het is helemaal van deze tijd om alles digitaal te doen. Betaal dus vanaf nu met je bankpas, je smartphone of met de Liberty clubpas. Voor een clubpas vragen we € 5,- borg. De borg krijg je terug op het moment dat je de kaart in goede (schone) staat terugbrengt zodat we deze opnieuw kunnen gebruiken.

Bar

Het barteam is aangevuld met nieuwe enthousiaste medewerkers. Zij willen jullie graag van dienst zijn. Dit lukt echter niet wanneer Jan en alleman te pas en te onpas zomaar achter de bar komen. Om het barteam alle ruimte te geven en daarmee de service naar jullie te maximaliseren hierbij nogmaals het verzoek om niet achter de bar te komen. Heb je iets nodig vanachter de bar, vraag het de medewerkers en zij zullen je helpen!

Huishoudelijke regels

Zoals jullie weten is één van de speerpunten van het bestuur de club financieel gezond te maken/houden. Om dit te realiseren lijkt het ons een goed plan een aantal regels vooraf te delen zodat niemand achteraf kan zeggen dat hij/zij dit niet wist:

• Boetes n.a.v. kaarten worden verhaald bij de betreffende speler/speelsters;
  • Bij het niet komen opdagen en/of opzettelijk niet halen van het scheidsrechterexamen, worden de kosten op jou verhaald. Liberty betaalt namelijk voor je examen en voor de huur van de zaal;
  • Opzeggen van je lidmaatschap dient te gebeuren vóór 31 mei. Indien dit niet vóór 31 mei gebeurt, wordt de het volledige contributiebedrag voor het volgende seizoen in rekening gebracht.

Algemene Leden Vergadering

Donderdag 14 november a.s. vindt de eerstvolgende ALV plaats. Vanaf 19:30 uur zijn alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van harte welkom. Het thema is
"Met z’n twee naar de ALV”. We nodigen de trouwe bezoekers uit om samen met een ander lid naar de ALV te komen. We zien jullie graag verschijnen!

Rest ons nog iedereen een heel mooi seizoen toe wensen. Veel speelplezier!

Met sportieve groeten,
Bestuur MHC Liberty