Liberty gaat 100% CASHLESS

Algemeen  |  3-7-2019

Vanaf wanneer?
Vanaf volgend seizoen (start augustus 2019) is het bij MHC Liberty niet meer mogelijk om met contant geld te betalen aan de bar. Dit maakt ons clubhuis oninteressant voor criminelen. Daarnaast zijn kasverschillen en administratieve lasten verleden tijd.

Liberty Clubpas
Betalingen zijn uitsluitend nog mogelijk met je pinpas of met de MHC Liberty Clubpas. De clubpas is hartstikke handig voor de koffiepot en voor ouders met jonge kinderen die nog geen pinpas hebben.

Verkrijgbaar bij de bar
De pas is verkrijgbaar bij de bar voor € 5,-. Dit bedrag is borg. Bij inlevering krijg je je geld dus weer terug.

Opwaarderen
Je ontvangt bij de pas inloggegevens voor www.mijnkniponline.nl om de pas op te waarderen. Opwaarderen met pin is ook gewoon mogelijk aan de bar.

Heb je een ‘oude’ clubpas? Geweldig! Die blijft gewoon geldig.

Instructie
De eerste zaterdagen van het nieuwe seizoen geven we instructies aan de bar. We leggen je uit hoe het werkt. Meer informatie vind je op www.mijnkniponline.nl onder het kopje FAQ.

Vragen?