Teamindelingen jongste jeugd en junioren 2019-2020

Teamindelingen  |  22-6-2019

Beste leden en ouders van MHC Liberty,

Het is ons gelukt om na vele inspanningen een concept teamindeling te maken. Ondanks we ieder jaar proberen zoveel mogelijk leden tevreden te stellen, weten we dat dit in de praktijk een lastige klus is. We hebben in ieder geval met heel veel passie en nauwkeurigheid de teams samengesteld.

De teamindelingen zijn wegens privacy redenen alleen te raadplegen op de site
www.mhc-liberty.nl na het inloggen (rechtsboven) met persoonlijke inloggegevens. Het inloggen gaat met het lidnummer (deze is te vinden op de factuur van contributie). Mocht je je wachtwoord niet meer weten, kun je die opvragen via de link "Inloggegevens vergeten”. Op het bij de ledenadministratie bekende mailadres zal dan een nieuw wachtwoord worden verstuurd.

Nadat je bent ingelogd selecteer je "Club" en "Documenten". Op dit deel van de site zijn de teamindelingen van de junioren, jongste jeugd, benjamins en funkey te vinden. Het zijn voorlopige teamsamenstellingen, dus er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. Senioren teams worden later gepubliceerd.

We hebben met een heel team de teamsamenstellingen op een zeer zorgvuldige en objectieve manier gedaan. We beseffen dat we het nooit voor iedereen helemaal goed kunnen doen en dat er mogelijk wat teleurstelling is.

Voor dit jaar hebben we ervoor gekozen om geen bezwaren procedure op te zetten. Evaluatie van de afgelopen seizoenen wees uit, dat we weinig oplossingen konden bieden met de bezwarenprocedure en/of dit weer tot andere nieuwe teleurstellingen heeft geleid.

Mochten er onverhoopt nog wijzigingen doorgevoerd moeten worden, zullen we dat altijd weer zeer zorgvuldig bekijken.

Mochten er onverhoopt nog vragen/opmerkingen zijn over de teamindeling zijn dan kunnen deze gestuurd worden naar:
[email protected]. Het is echter niet zeker dat we inhoudelijk op korte termijn kunnen reageren.

Verzoeken om wijzigingen in teamsamenstelling kunnen we dus niet in behandeling nemen.

De komende weken staan in het teken van het aanstellen van trainers en coaches en het invullen van het trainingsschema. Ons doel is voor de zomervakantie zoveel mogelijk duidelijkheid te geven over de stand van zaken m.b.t. de invulling van het bovenstaande.

Met vriendelijke groeten,

Technische Commissie