Teamsamenstelling en jeugdtrainers

Technische Commissie  |  15-6-2019

Selectietrainingen jeugd:

Afgelopen week vonden de selectietrainingen plaats voor de 1
ste-lijns meisjes A, B en C. Ook is er een open training voor alle meiden die volgend seizoen in de D spelen geweest.

Na deze selectietrainingen, in de week van 17 juni, stellen we de teams samen voor de jongste jeugd en de junioren. Zowel voor de jongens als voor de meisjes. We maken deze dan ook bekend! Deze samenstelling vindt plaats op basis van de evaluaties van de trainers en coaches van het afgelopen seizoen, de feedback van de interne ‘scoutinggroep’ en de uitkomst van de selectie- en open trainingen.

Jeugdtrainers:

In dezelfde week wijzen we de jeugdtrainers toe aan de verschillende teams. Er hebben zich meer jeugdtrainers aangemeld, dan dat we teams beschikbaar hebben. Dit vinden we natuurlijk super, maar helaas kunnen we niet iedereen plaatsen. Selectie van de jeugdtrainers doen we op basis van de technische vaardigheden en de trainingservaring van diegenen die zich aangemeld hebben. Wie er volgend jaar mogen gaan trainen, communiceren we ook eind volgende week.

De uiteindelijke trainingstijden en -dagen van de teams, kunnen we pas definitief maken aan het begin van het nieuwe seizoen. Deze horen jullie dus later.

Heb je vragen over dit proces, spreek ons gerust aan!

De Technische Commissie