Gezocht trainer-coach Liberty Dames 1

Liberty Vacatures  |  24-4-2019

Voor het komende seizoen zoeken wij een trainer-coach voor Liberty Dames 1 uit Dongen (Noord Brabant). Liberty Dames 1 is een relatief jong team, dat al een paar seizoenen 3e klasse speelt. Naast het sportieve is Dames 1 natuurlijk ook een heel leuk en gezellig team.

De trainer-coach die we zoeken heeft bij voorkeur ervaring met het trainen en coachen van een 1e seniorenteam, en vindt het een uitdaging het team, als ook de individuele speelsters, te helpen zich technisch en tactisch te ontwikkelen. Om de continuïteit van Dames 1 te waarborgen is inpassing van de jeugd is een belangrijk doel. Het is mogelijk deze functie te combineren met bv het trainen en coachen van een ander (jeugd)team.

Interesse? Neem dan contact op met Jan Leemans via 06-51406633 via [email protected]