Bijverdienen of sporten? Het kan tegelijk bij Liberty!

Trainingen  |  17-3-2019

Info-avond maandag 15 april 2019
Tijd: 19:00 uur
Locatie: clubhuis

Speel jij volgend seizoen in de C of hoger? En ben jij liever op het hockeyveld dan vakken aan het vullen bij de Jumbo/Appie, lees dan dit bericht!

We zoeken namelijk een heleboel extra
JEUGDTRAINERS! De Technische Commissie lanceert een nieuwe aanpak voor de trainingen van de A-F jeugd. Elk jongens- en meisjesteam zal naast de gebruikelijke (ouder)-trainer ondersteuning krijgen van een vaste jeugdtrainer.

Vergoeding
Was je van plan om volgend seizoen vakken te gaan vullen of een krantenwijk te nemen? Wijzig je plan. Vanaf volgend seizoen mogen we jeugdtrainers een leuke vergoeding geven.

Betere kwaliteit
Het doel van de nieuwe aanpak voor de trainingen is uiteraard om het hockeyen bij Liberty naar een hoger plan te tillen. En goed leren hockeyen begint bij een goede trainingsaanpak. We starten met het aantrekken van een professionele hockeytrainer, die als hoofdtaak heeft om al deze nieuwe jeugdtrainers (en de ouder-trainers) te gaan opleiden, trainen en begeleiden. Deze professionele trainer zal dus niet zelf training gaan geven, maar afwisselend alle trainingen bijwonen om zo vanaf de zijlijn actieve begeleiding en coaching te geven. Tevens zal deze professionele trainer 4x per jaar een Train-de-Trainer sessie organiseren om trainers nog effectiever te maken in hun aanpak. Als jeugdtrainer zul je dus zelf ook de fijne kneepjes van het trainingsvak aangeleerd krijgen en word je zelf ook beter!

Kriebelt het al?
Hou jij van hockey en vind je het leuk om de Liberty jeugd beter te maken in jouw favoriete sport?

Op maandagavond 15 april 2019 om 19.00 vertellen we je er meer over!

Heb je van tevoren al vragen, mail dan even naar:
[email protected] of neem contact op Marcel Kalsbeek op 06 – 53 201 976.

P.S. LEUK OM TE WETEN: de jeugdtrainers zijn straks herkenbaar aan een sportief jack waar JEUGDTRAINER op staat. Stoer!

LIFE IS SIMPLE….

EAT, SLEEP, PLAY HOCKEY