Bestuur  |  18-2-2019

HOI! WIJ ZIJN HET NIEUWE BESTUUR.

Heb je vragen of zit je boordevol goede ideeën voor de club? Spreek ons gerust aan of stuur een mailtje.

JEROEN BEEX

voorzitter sinds mei 2018
#hockeyman#visie#enthousiast#hockeyfamily#trots#jezelf zijn

Aangenaam kennis te maken! Als voorzitter mag ik Liberty de toekomst in leiden en dat is een prachtige taak. Dit doe ik samen met een (bijna) geheel nieuw bestuur en vele betrokken vrijwilligers. En ik kan zeggen: nieuwe ideeën vliegen om onze oren en de spirit zit er goed in!

Al ruim dertig jaar hockey ik bij Liberty en inmiddels is ons hele gezin besmet met het hockeyvirus. Mijn vrouw geeft training aan de benjamins en onze twee dochters hockeyen met veel plezier bij de Jongste Jeugd. Ik vind het heerlijk dat zij nu ook ervaren hoe leuk het is bij Liberty.

Ik ga mijn best doen om ‘mijn club’ – die in 2020 75 jaar bestaat! - een nog steviger fundament te geven, zodat onze kinderen – en wij zelf ook natuurlijk – zich thuis blijven voelen bij Liberty.

PATRICIA DE WIT

secretaris sinds september 2018
#hockeymama#verbinder#doorzetter#luisteraar#spierballen

Hallo iedereen! Met veel energie ben ik aan de slag gegaan als secretaris van Liberty. Daarnaast pak ik aan wat binnen mijn mogelijkheden ligt om van Liberty een geoliede machine te maken. Met een gedreven bestuur, vrijwilligers, leden en ouders moet dit lukken.

Heb van kinds af aan tot mijn 31
ste gehockeyd bij Liberty en mijn partner heeft ook een lange hockeycarrière achter de rug. Dat onze twee zonen nu ook hockeyen vinden wij een soort van logisch gevolg.

Wat ik zo leuk vind aan hockeyen bij Liberty is dat sportiviteit en de sociale kant in balans zijn. Winnen is belangrijk, maar gezellig samen feesten ook. Een gouden combinatie voor een gouden toekomst!

ROLF KUIJPERS

bestuurslid accommodatie sinds mei 2018
#demanvanhetclubhuis#hockeyfanaat#praktisch#mr.responsible

Hoi! Als bestuurslid accommodatie ben ik verantwoordelijk voor het clubhuis, de inventaris en de velden. Wat ik belangrijk vind is dat iedereen zich prettig en veilig voelt bij Liberty. Mijn doel is om iets neer te zetten waar we trots op kunnen zijn.

Al vanaf mijn 6
de jaar loop ik rond bij Liberty. Nu hockey ik bij de HVL. Het is zo’n schitterende sport om te beoefenen én om naar te kijken. Onze twee zonen spelen ook bij Liberty en mijn vrouw is vrijwilliger. De club is echt verweven in ons leven.

De toekomst van de club ligt bij onze Jongste Jeugd. Hier gaan we extra op focussen, zodat zij zich welkom en fijn voelen bij onze club. Zij zijn tenslotte degenen die ooit het stokje van ons moeten overnemen.

ERIC OPRINSEN

penningmeester sinds eind 2017
#nauwkeurig#creatief#hockeyfamilie#adviseur#scherpopdecijfers

Beste iedereen! Met veel ervaring in het bestuurlijke houd ik Liberty financieel de vinger aan de pols. Financieel gezond zijn en blijven als club is een enorme uitdaging. Er is nog flink wat werk aan de winkel, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Zelf speel ik al jaren bij de Trimmers en dat doe ik nog altijd met veel plezier. Bij Liberty heb ik ook vele vrienden gemaakt, wat natuurlijk hartstikke mooi is. Drie van onze vier kinderen zijn ‘oud-leden’ en - wie weet - komen ze ooit nog terug.

We hebben nu een bestuur dat de schouders eronder zet en anders naar de toekomst kijkt. Samen met diverse commissies, vrijwilligers, sponsoren en natuurlijk onze leden zetten we een fit Liberty neer waar we trots op kunnen zijn.

PATRICK SPIJKERS

bestuurslid communicatie en sponsoring sinds mei 2018
#overtuigen#commercieel#enthousiast#coach#positief#netwerker

Hoi! Met veel plezier draag ik zorg over de onderdelen communicatie en sponsoring. Mijn ambitie is om onze huidige en nieuwe sponsors aan Liberty te verbinden en daar mooie dingen voor terug te doen. Op het gebied van communicatie werken we aan een betere informatievoorziening richting leden, ouders en vrijwilligers.

Zelf heb ik nooit gehockeyd, maar ben nu coach van de teams van onze twee dochters. Ik ben gestart als coach bij de F-jes en ben nooit meer gestopt. Veel te leuk! Ik loop intussen al elf jaar rond bij Liberty. Het is echt mijn cluppie geworden. Het mooie bij Liberty is dat gezelligheid en prestatie hand in hand gaan.

Naar verwachting zal Liberty verder groeien. Waar ik me in het bijzonder hard voor ga maken is om de club aantrekkelijker te maken voor jongens. Dat moet lukken samen met onze commissie communicatie.

WENDY VAN ROODE

bestuurslid techniek sinds januari 2019
#onderzoekend# energie#bruggenbouwer#hockeyfamilie#buurten

Hai! Ik ben pas toegetreden tot het bestuur en ik ga me bezighouden met het op niveau houden van de doorgaande leerlijn binnen onze teams. Als bestuurslid ben ik verbonden aan de Technische Commissie (TC). Mijn doel is om nauw samen te werken aan techniek op middenklasse niveau. Uiteraard voor optimale prestaties en het vergroten van het hockeyplezier.

Sinds mijn 6
de hockey ik bij Liberty. Jeugdlid, Dames 1, D3, Trimhockey en nu Veteranen: ‘een leven lang hockey’ is op mij van toepassing. Mijn man is oud-lid en onze twee dochters spelen nu bij de Jongste Jeugd. Hockey hoort er bij ons thuis echt bij.

Mijn wens voor de toekomst is een financieel gezonde vereniging met betrokken leden. Uiteraard met goede sportieve prestaties en flink wat Dongense gezelligheid!