Van der Kolk Liberty Dames 1 sluit zaalseizoen af

Wedstrijdverslag  |  4-2-2019

Zondag 3 februari stonden de laatste 2 zaalhockeywedstrijden op het programma van dit seizoen.
Na een goede start de eerste dag met 2 gewonnen wedstrijden, was het vervolg minder qua resultaat. Van der Kolk Liberty Dames 1 liet zeker tegen de hogergeplaatste teams prima spel zien, maar zonder resultaat. Ook tegen de meer gelijkwaardige teams werden geen punten meer gepakt. De laatste 2 wedstrijden konden daardoor zelfs nog leiden tot de laatste plaats in de poule en dus degradatie uit de 1eklasse zaal.

De 1
e wedstrijd kwamen de dames eigenlijk zonder problemen door, en dit resulteerde in een 2-0 winst en daarmee een zekere 4e plaats in de poule. De laatste wedstrijd was daarmee niet meer van belang voor de stand, maar Liberty Dames 1 was erop gebrand om deze wedstrijd winnend af te sluiten. In een zeer spannende en hectische wedstrijd werd deze wedstrijd in de laatste minuten via een strafbal met 2-1 winnend afgesloten. Speciale dank gaat uit naar Maud Ligtenberg die als niet-keeper meerdere wedstrijden het doel uitstekend heeft verdedigd!

Van der Kolk Liberty Dames 1 begint nu weer met de voorbereiding op de 2
e seizoenshelft op het veld, om 10 maart klaar te zijn voor de 1e wedstrijd.