Jeroen wie???

Libert-Wie?!  |  30-1-2019

Dunne blousjes, kippenvel, vier mannen met hun handen strak om het kopje koffie.
De sneeuw is nét een paar uur weg. Dit was zaterdagochtend het decor voor de fotoshoot.
Een fotoshoot om even opnieuw in beeld te brengen welke mensen zich nu vanuit het bestuur hard maken voor de club. Want weet jij eigenlijk wel bij wie je terecht kan met je vragen en ideeën? Wat Eric doet, Jeroen, Patricia of Rolf?

Binnenkort staan deze foto’s op de website, met een persoonlijk verhaal van ieder bestuurslid.
Fijn, dan weet je tenminste wie je langs de kant eens aan kunt spreken!

En over foto’s gesproken….. voor de website zijn we ook op zoek naar mooie foto’s die sportiviteit, teamgevoel en plezier uitstralen. Sta jij vaak met je camera langs de kant en heb je een mooi plaatje? Stuur deze dan naar
[email protected]. De mooiste inzendingen krijgen een plaatsje.