Jongens C1 Liberty ongeslagen kampioen!

Kampioenen  |  27-11-2018

Zaterdag 17 november is het jongensteam C1 van Liberty kampioen geworden in de tweede klasse.

De titel was al in zicht, maar die zaterdag moest er nog wel gewonnen worden van Oss JC2. Dat kostte de eerste helft nog wat moeite. In de tweede helft kregen de jongens gelukkig vleugels. Mooi samenspel zorgde voor een eindscore van 4-0. Na het fluitsignaal volgde er een ereronde onder luid applaus van het massaal toegestroomde publiek. Afgelopen zaterdag werd het feestje nog eens dunnetjes over gedaan. Na de uitwedstrijd tegen Den Bosch JC4 (gewonnen met 2-7), volgde een feestelijke huldiging in het clubhuis van Liberty.

Het team kan terugkijken op een prachtige eerste helft van het seizoen. Geen enkele wedstrijd verloren! Met dit resultaat kunnen de jongens nu de stap naar de eerste klasse maken. Jasper (van A.), Kasper, Keano, Jasper (C), Jort, Mika, Reinier, Steijn, Kick, Thijs, Chen, Maurits, Giel, Luuk, Sieb, Dillon en Max: Van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap! Coaches Vincent en Bart Jan, teammanager Eric en trainer Job: dankjewel voor jullie inzet en begeleiding!
Op naar een sportief en gezellig 2019!

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.