Iedereen kan zijn/haar steentje bijdragen!

Bestuur  |  21-10-2018
Ons mooie complex is weer helemaal klaar voor de donkere dagen. Dankzij de verlichting kunnen de trainingen tot in de late uurtjes doorgaan. Zoals bekend werkt de verlichting op krachtstroom en dat is helaas niet gratis. Liberty betaalt meer dan 12.000€ per jaar aan energie. Om deze stijgende kostenpost in de hand te houden is jullie hulp hard nodig.
Het gebeurt nog te vaak dat er lampen branden op velden die niet meer gebruikt worden. Onder het mom van 'een beter milieu begint bij jezelf', doen wij als bestuur een dringend verzoek aan jullie om de lampen uit te doen wanneer het veld niet meer gebruikt wordt. Met 1 druk op de (uit)knop ben je en duurzaam bezig en bespaar je ook nog eens veel geld!

Namens ons......alvast bedankt!

Jeroen Beex