Van der Kolk Liberty dames 1 laat punten liggen in Horst

Wedstrijdverslag  |  8-10-2018

Zondag 7 oktober om 12.45, na een lange rit in de auto, begon Van der Kolk Liberty dames 1 aan de wedstrijd tegen Horst. Na de 4-2 winst afgelopen vrijdag in de bekercompetitie tegen Wateringse Veld, waren de dames weer erop gebrand om 3 punten te gaan pakken.

De eerste helft verliep niet zoals de dames hadden gehoopt, veel passes waren slordig en er werd veel balverlies geleden. Hiervan wist Horst dan ook te profiteren, al vroeg in de wedstrijd kreeg Van der Kolk Liberty dames 1 een tegengoal voor hun kiezen. Niet veel later volgde de 2-0, de bal werd door Horst op een discutabele hoogte de cirkel in geslagen en werd in het goal getikt. Helaas bleef het hier niet bij, nog niet veel later in de eerste helft werd de 3-0 gemaakt. Met deze stand gingen de dames de rust in.

De tweede helft verliep al beter dan de eerste helft, al werd er nog steeds onnodig veel balverlies geleden. Van der Kolk Liberty dames 1 kreeg iets meer vat op de wedstrijd, maar na een aantal kansen bleef de stand nog op 3-0 steken. Totdat Van der Kolk Liberty dames 1 nog een kans kreeg, Luna Sprangers ontving de bal in de cirkel en pushte de bal richting het goal. De bal rolde net langs de keepster waar Elisa Borst de bal nog in het goal wist te tikken. Met nog een aantal minuten te spelen in de tweede helft, wist Van der Kolk Liberty dames 1 de aanvallen van Horst te keren en de eindstand bleef dan ook 3-1.

Volgende week speelt Van der Kolk Liberty dames 1 thuis tegen Mierlo om de 3 punten.