Barprijzen

Bestuur  |  6-9-2018

Beste leden,

Er gaat een gerucht rond onder de leden dat de barprijzen astronomisch gestegen zijn en daarmee onbetaalbaar voor onze leden. Daarom zouden alle leden ook nooit meer gaan verschijnen op welk feest/derde helft dan ook.

Nu is het zo dat onze barprijzen al enige tijd onveranderd zijn gebleven en dat de kosten wel zijn gestegen en daardoor was er sprake van een verminderde opbrengst op de bar.

Om nu die verhoudingen weer wat gezonder te krijgen hebben we de prijzen inderdaad verhoogd.

We willen de verhoging niet direct astronomisch noemen maar een verhoging is het zeker.

Om een paar voorbeelden te noemen;

Tapje € 1,90 was € 1,60
Fris € 1,75 was € 1,40
Wijn € 2,50 was € 1,80

We hopen dat jullie nu een beetje gerust gesteld zijn en als nog aanstaande zondag in grote getalen komen kijken en van de derde helft genieten.

Namens het bestuur en met vriendelijke groet.
Rolf Kuijpers