Gastvrouwen MHC Liberty

Algemeen  |  3-9-2018
Volgend weekend start de herfstcompetitie.
Op zaterdagochtend tussen 8:15-11:00uur zijn er een aantal dames die de wedstrijdtafel bemannen. Zij ontvangen de bezoekende teams (veelal de Jongste Jeugd), hebben het overzicht van de veldindeling en zijn het aanmeldpunt voor de scheidsrechters.

We zoeken nog 2 moeders die "team Gastvrouwen" komen versterken. Je draait zo'n twee keer per jaar de wedstrijdtafel (onder het genot van een lekkere kop koffie en de gezelligheid aan de tafel).
Wil je ons komen versterken? Stuur dan een mailtje naar Monique van Dongen, wedstrijdsecretariaat Junioren ([email protected]) of spreek een van de dames aan.

Team Gastvrouwen bestaat uit Astrid, Suzan, Sasja, Iris, Nicole, Wendy, Angelina, Henriette en Monique.