KOM JIJ WERKEN BIJ HOCKEY CAFÉ DONGEN?

Bar/Bardiensten  |  22-8-2018
Het seizoen gaat weer bijna beginnen en we kunnen niet wachten! Maar om echt goed van start te kunnen gaan zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers voor het barteam van Liberty. Heb jij interesse? Stuur een mailtje naar [email protected]

Lijkt het jou leuk om veel contact te hebben met leden, klantgericht te werken en biertjes te tappen op de leukste hockeyfeestjes? En ben je ouder dan 16,5? Dan ben jij de collega die wij zoeken!
Het team waarin je werkt is gezellig, je hebt veel eigen verantwoordelijkheid over je werkzaamheden en je kunt vaak zelf meedenken over hoe vaak en wanneer je werkt.

Voor meer info kun je mailen naar [email protected]. direct solliciteren? Stuur dan een mailtje met een korte motivatie en je telefoonnummer!