Gezocht vrijwilligers voor de planning van scheidsrechters

Technische Commissie  |  11-5-2018

Hockey is een prachtige teamsport en dat is bij Liberty gelukkig niet anders. Belangrijke voorwaarde voor een leuke wedstrijd is dat hier 2 scheidsrechters voor aanwezig zijn. Sinds dit hockeyseizoen zijn de scheidsrechters van Liberty in een mooi nieuw shirt gestoken.

Binnen de scheidsrechterscommissie vertrekken aan het eind van dit seizoen beide vrijwilligers om iedere week te zorgen voor 2 scheidsrechters. Daarom is Liberty op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers, die deze belangrijke taak willen overnemen.

Mocht jij interesse hebben of meer informatie hierover willen weten, neem dan contact op  met Jose van Strien (
[email protected]) of ondergetekende ([email protected]).
Hockeyervaring of goede kennis van spelregels is absoluut niet nodig. Dus ook ouders van onze hockeyende jeugd worden van harte uitgenodigd te reageren.

Eric Starmans
TC