Nieuws van de Trimmers

Algemeen  |  13-7-2017

Kees Tielemans draagt het stokje van Team Captain over. Maar liefst 16 jaar is Kees betrokken als vrijwilliger en de helft daarvan in deze functie: "Het is begonnen doordat mijn dochter bij Liberty ging spelen. Als ouder wil je daar bij betrokken zijn en zodoende word je meegesleurd in in het vrijwillige verenigingswerk.” Dik 25 teamleden waren aanwezig op de laatste seizoensavond. Niet alleen om tegen elkaar een potje te hockeyen, maar zeker ook om een fysieke bijdrage te kunnen leveren aan het afscheid van Kees. Onze voorzitter Eric van den Bosch dankte Kees namens het bestuur voor zijn jarenlange bijdrage aan de club, hetgeen ‘verzilverd’ werd door middel van een bos bloemen -om mee thuis te komen- en een fles van Kees zijn lijfdrank van een Iers merk. Omdat Eric ook trimhockeyer is, kon hij in z’n speech op basis van persoonlijke ervaring, stilstaan bij de rol die Kees al die jaren vervulde. Hij gaf aan dat de opstelling die Kees steeds bedacht, zonder meer bijdroeg aan de overwinningen die het team heeft gehad bij de onderlinge wedstrijden die hij vaak heeft georganiseerd. Hierna werd Kees ‘zonder speech van Flip van der Heijden’ ook nog door z’n eigen team bedankt en werd hem nog een mooi cadeau overhandigd.