Voorlopige teamindelingen - 2017/2018

Teamsamenstellingen  |  20-6-2017

Beste jeugdleden en ouders van MHC Liberty,

Het is ons gelukt om na vele inspanningen een concept teamindeling te maken. Ondanks dat we ieder jaar proberen zoveel mogelijk leden tevreden te stellen, weten we dat dit in de praktijk een lastige klus is. We hebben in ieder geval met heel veel passie en nauwkeurigheid de teams samengesteld.

Kinderen ontwikkelen zich enorm snel en het ene kind ontwikkelt zich sneller dan het andere kind. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de kwaliteiten van de kinderen en waar mogelijk de sociale wensen. Hoe hoger je speelt hoe meer er naar de kwaliteiten van een kind wordt gekeken. In de breedteteams wordt er naast de kwaliteiten ook gekeken naar sociale contacten.

De jongenslijn is ieder jaar weer een gigantische puzzel. Het betreft veel minder teams dan de meisjeslijn, maar dat maakt het juist zo lastig. De teams komen getalsmatig nooit helemaal goed uit. Door de steeds strengere reglementen van de KNHB wordt het de teamco├Ârdinatoren niet makkelijker gemaakt.

Vanwege de vele teams in de MA, MB- en MC-categorie hebben we daar de afgelopen week selectietrainingen gedaan voor MA1, MB1 en MC1. Alle meisjes uit de D lijn hebben een gezamenlijke training gehad. Het is mooi om te zien hoeveel talent we binnen MHC Liberty hebben.

In de bijlagen staan de teamsamenstellingen van de jeugd. Het zijn voorlopige teamsamenstellingen, dus er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. Mocht je problemen hebben met de teamsamenstellingen dan kan je het reactieformulier (zie bijlage) volledig ingevuld retour sturen naar [email protected]. Dit kan tot uiterlijk 30 juni 2017.

De teams van de jongste jeugd zijn nog niet compleet, daar recent nog nieuwe aanmeldingen hebben plaats gevonden. Zodra deze leden definitief in het systeem zijn opgenomen worden die in de teams verwerkt. Deze worden bij de definitieve plaatsing meegenomen.

Alle reactieformulieren bespreken we zorgvuldig met de teamco├Ârdinatoren. Wij beloven jullie uiterlijk 10 juli 2017 een reactie te geven op het reactieformulier. Op zaterdag 15 juli 2017 maken we de definitieve teams bekend en kunnen we het seizoen echt afsluiten.

De komende weken staan in het teken van het aanstellen van trainers en coaches en het invullen van het trainingsschema. Ons doel is voor het einde van de zomervakantie zoveel mogelijk duidelijkheid te geven over de stand van zaken m.b.t. de invulling van het bovenstaande.

Met vriendelijke groeten,

Technische Commissie

-Voorlopige Teamsamenstelling Jongste Jeugd 2017 -2018
-Voorlopige teamindelingen Jongens Junioren 2017-2018