Slide background
Slide background
Slide background
               Onze club webshop
Onze club webshop is nu online.

Bestel je hockey outfit via de onderstaande link en zorg ervoor dat je het nieuwe seizoen start in het verplichte MHC Liberty clubtenue. 
Natuurlijk ben je ook welkom in de winkel van Intersport Oosterhout.
 
Info voor gastteams van Liberty
Liberty gebruikt een extra entree om toegang te krijgen tot het hockeycomplex.

De noordpoort is bereikbaar vanaf het fietspad rechts van het woonhuis Hertog Janstraat 39 te Dongen. Daar is een openbaar parkeerterrein.

Navigatie: type adres in Hertog Janstraat 39 Dongen.
       
                Clubcultuur

Mixed hockeyclub Liberty dankt haar naam aan de bevrijding van Dongen door de Britse Divisie met als bijnaam "The Desert Rats” (lees hier meer daarover). De woestijnrat in ons logo en de kleuren van ons tenue rood en wit zijn hiervan een figuurlijk overblijfsel en symbolisch voor de erkenning en dank aan onze bevrijders. Onze club heeft in de bijna 70 jaar dat ze bestaat natuurlijk een hele cultuur ontwikkeld. De rode draad die we gedurende die jaren blijvend herkennen is die van kameraadschap. Ooit misschien wel geleerd van de bevrijders, wie zal het zeggen…

Door samen als een team te hockeyen, maar zeker ook tussen de ouders van onze jeugdleden die gezamenlijke vrijwilligerstaken bij de club doen. "Bij Liberty ontstaan vriendschappen”.
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast