Onthulling bord ter ere van de "The Desert Rats"

maandag 28 oktober 2019   |   16:00 - 16:30   |   Andere locatie dan bij Liberty

Opmerking

Start Liberty 75 jarig jubileum jaar
Op 24 november 2020 bestaat Liberty 75 jaar! Een mijlpaal die natuurlijk niet onopgemerkt voorbij kan gaan.
Op maandag 28 oktober om 16:00 uur wordt er een bord onthuld in de Cousinsstraat (Hoge Akker) ter ere van de gesneuvelde luitenant John Cousins uit het Engels regiment "The Desert Rats”. Hockeyclub Liberty is 75 jaar geleden opgericht met het logo en de kleuren van onze bevrijders "The Desert Rats”. We zijn gevraagd om in hockeytenue tijdens de onthulling een erehaag (met hockeysticks) te vormen. Hét moment om Dongen te laten zien dat ook wij richting ons jubileum gaan. Hoe mooi zou het zijn om daar met heel veel mensen te staan. Noteer de datum dus alvast in de agenda’s!!