Sponsor mogelijkheden

De sponsorcommissie geeft vorm aan het sponsorbeleid en werft financiƫle middelen voor Liberty middels
sponsoring.
De commissie heeft daartoe een aantal middelen tot haar beschikking:

- reclameborden langs de 3 velden
- de MHC Liberty website
- de Liberty/LISA app
- in het clubhuis; Narrowcasting via het TV scherm

Klik hier voor de Sponsorpakketten

De hoofdsponsor van Heren 1 is Cafe Gasterij Den Hamse Bok. Dames 1 wordt thans gesponsord door
Van der Kolk, terwijl de Rabobank Tilburg en omstreken al vele jaren de gewaardeerde jeugdsponsor van onze vereniging is.
De jeugd is daarom verplicht haar competitiewedstrijden te spelen in shirts voorzien van het Rabobank logo.

De sponsoring van de standaardteams (Heren 1 en Dames 1) alsook de jeugd, en de daarvoor geldende condities, is een zaak van de sponsorcommissie. Ook bepaalt deze commissie de prijzen voor de verhuur van reclameborden langs het veld.

Heeft u vragen? Neem dan s.v.p. contact op met Rolf Vullings via [email protected].