Evenementen / Toernooien

New Year Party 2017

Voor Veteranen, trimmers, recreanten, ouders of vrienden van MHC Liberty.

New Year Party 2016

Voor Veteranen, trimmers, recreanten, ouders of vrienden van MHC Liberty.

Wij nodigen je graag uit voor de New Year Party van Liberty Events op 16 januari a.s. en gaan graag samen los op de liedjes van de jaren 60, 70, 80, 90 en nu.
Onder het genot van een glas champagne en verzorgde hapjes genieten van een verrassende live act en DJ.

De kaartverkoop is begonnen. Voor maar eur. 15,- ben jij verzekerd van een verzorgde avond met een geweldige live act in ons clubhuis.

De kaarten kunnen besteld worden via het inschrijfformulier (klik hier)

Betaling geschied bij ontvangst van de kaarten.

Team Liberty events komt de kaarten graag bij je thuis bezorgen, maar je hebt ook de mogelijkheid om je kaarten af te halen bij Autobedrijf Schellekens in Dongen, en wel op de volgende dagen: 2, 9 en 16 januari van 10:00 en 14:00 uur.

Heb je nog vragen over de kaartverkoop of over de avond dan kan je altijd een privébericht sturen naar:

Team Liberty Events