Lidmaatschap
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 
INSCHRIJFFORMULIER
MHC Liberty
  Wat leuk dat je je wilt aanmelden bij MHC Liberty! Of je nu proeflessen gaat volgen, meteen lid wordt of als oud-lid wegens heimwee terugkomt bij ons: je bent van harte welkom!

 
   
   
   
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
Financieel
  Als nieuw lid kun je kiezen voor: 1) het ontvangen van een contributienota die je voor de aangegeven datum aan ons overmaakt. 2) het afgeven van een automatische machtiging. Bij een automatische machtiging heb je twee opties: 2a) eenmalige incasso waarbij het gehele contributiebedrag in één keer wordt geïncasseerd. 2b) het betalen van de contributie in drie termijnen (dit is alleen mogelijk via incasso). Wil je de contributie automatisch laten incasseren dan dien je een machtiging te verstrekken. Het machtigingsformulier download je onder ‘Lidmaatschap’ > 'Informatie'.

 
   
 
   
 
   
Overige informatie
   
 
   
 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.