Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 
 
Nieuwsafbeelding
Er is weer een update beschikbaar voor de LISA ClubApp.

Ga naar de Appstore of Google Playstore en download de update (LISA Hockey).

Android & iOS
- Het versturen van belangrijk clubnieuws via de push-notificatie functie;
- Agenda-synchronisatie is toegevoegd;
- Het scher ...
 
Nieuwsafbeelding
Welkom aan alle leden en zeker ook de ouders van onze jeugd voor de Algemene Ledenvergadering van donderdag 22 november 2018. De avond zal er als volgt uit gaan zien. 19:30 uur inloop met koffie en thee.
20:00 uur opening door voorzitter Jeroen Beex

- vaststellen notulen ALV (op te v ...
 
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zondag 4 november stond een weer onbekende tegenstander op de planning, Gemert dames 1. Deze dames uit omgeving Eindhoven hadden uit 7 wedstrijden hetzelfde resultaat als onze Dongense dames behaald, namelijk 7 punten. Door net iets hoger doelpuntensaldo stonden ze echter op één positie hoger in de ranglijst.
...
 
De commissies die willen of moeten vergaderen zijn van harte welkom in het clubhuis vanaf 19:30 uur.
Opzet is dat zoveel mogelijk commissies deze avond benutten om op de club te vergaderen.
Het is de ideale gelegenheid om met elkaar (en indien nodig met andere commissies) te communiceren en elkaar te informeren.

Graag ...
 
Nieuwsafbeelding
Zondag 28 oktober speelde de dames tegen Shot dames 1. Van der Kolk Liberty dames 1 staat een na laatste in de poule en moest deze wedstrijd winnen om aansluiting te blijven houden.

Na nog geen minuut spelen zag het er niet zo rooskleurig uit voor Van der Kolk Liberty dames 1, na balverlies voorin wist Shot een snelle count ...
 
Als je de vernieuwde LISA app nog niet hebt ge ï nstalleerd, dan zul je na 31 oktober bij het openen van de oude club app een foutmelding ontvangen en zal deze zichzelf weer afsluiten. Ga daarom snel naar de Appstore of Google Playstore en download de update (LISA Hockey).
Na de installatie moet je opnieuw inlog ...
 
Nieuwsafbeelding
Ons mooie complex is weer helemaal klaar voor de donkere dagen. Dankzij de verlichting kunnen de trainingen tot in de late uurtjes doorgaan. Zoals bekend werkt de verlichting op krachtstroom en dat is helaas niet gratis. Liberty betaalt meer dan 12.000€ per jaar aan energie. Om deze stijgende kostenpost in de hand te houden is jullie hulp ...
 
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zondag 14 oktober stond Mierlo dames 1 op het programma. Een nog onbekende ploeg voor Van der Kolk Liberty dames 1 die het de afgelopen wedstrijden net als de dames nog niet al te best hadden gedaan. Met drie punten stond Mierlo op de 11e plaats. Dat was één plek onder Liberty, dat pas vier punten wist te bemachti ...
 
 
Beste leden,

Afgelopen maandag hebben we als bestuur weer samen gezeten. We waren aangenaam verrast door de grote opkomst van diverse commissies op deze eerste maandag van de maand. We willen dit graag zo vol houden en hopen dat de opkomst zo blijft.

Vanuit de club kwamen een aant ...
 
 
Nieuwsafbeelding
Zondag 7 oktober om 12.45, na een lange rit in de auto, begon Van der Kolk Liberty dames 1 aan de wedstrijd tegen Horst. Na de 4-2 winst afgelopen vrijdag in de bekercompetitie tegen Wateringse Veld, waren de dames weer erop gebrand om 3 punten te gaan pakken.

De eerste helft verliep niet zoals de dames hadden gehoopt, veel ...
 
 
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zondag 30 september stond Tegelen dames 1 op de planning. Tegelen was een nog onbekende tegenstander en stond met 0 punten uit de eerste drie wedstrijden op de 11 e plek. Omdat de dames vorige week het eerste punt wisten te behalen, stonden ze daarmee op de 10 e plek. Desondanks wist Van der Kolk Liberty dames 1 dat Tegelen zic ...
 
De commissies die willen of moeten vergaderen zijn van harte welkom in het clubhuis vanaf 19:30 uur.
Opzet is dat zoveel mogelijk commissies deze avond benutten om op de club te vergaderen. Het is de ideale gelegenheid om met elkaar (en indien nodig met andere commissies) te communiceren en elkaar te informeren.


Graag ...
 
Nieuwsafbeelding
Zondag 23 september reist Van der Kolk Liberty dames 1 af naar Veldhoven voor de derde competitiewedstrijd tegen Basko. Waar Van der Kolk Liberty dames 1 nog op 0 punten stond, stond Basko al op 6 punten uit 2 wedstrijden. Het werd dus tijd om punten te gaan pakken.

Om 12.45 midden in een hevige regenbui begonnen de dames ...
 
LISA heeft afgelopen week updates doorgevoerd op de app.

Als je de updates hebt  ge ï nstalleerd  zul je opnieuw moeten inloggen met je lidnummer en wachtwoord. Als je deze niet meer weet; je lidnummer vind je op de factuur die je recent hebt ontvangen. Een nieuw wachtwoord kun je aanvragen via de website, onder ...
 
 
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zondag 16 september mochten de dames op bezoek bij Waalwijk dames 1. Voorafgaand aan de competitie werd er een oefenwedstrijd gespeeld tegen dit team. Deze werd verloren met 4-3 en daarom waren de dames gebrand op een revanche. Ondanks de einduitslag van die oefenwedstrijd, wist Van der Kolk Liberty dames 1 dat er punten te halen ...
 
DONGEN – Met een 4-3 zege gaat het seizoen voor Liberty MC1 goed van start. Zij namen het afgelopen zaterdag in de eerste wedstrijd van het seizoen op tegen de Zeeuws-Vlaamse Rapide MC1. Een wedstrijd die tot het einde spannend bleef.

Vanaf de eerste minuut was de wedstrijd spannend; Na bij aanvang van de wedstrijd spo ...
 
Nieuwsafbeelding
Door een uitstekende voorbereiding zal het meisjeselftal B1 van MHC Liberty naar verwachting goed gaan presteren in de Subtopklasse.

Op zaterdag 8 september start de herfstcompetitie voor de meisjes met een treffen thuis tegen HOD Valkenswaard om 14:15 uur. Kom onze meiden aanmoedigen!

De voorbereiding ...
 
Beste leden,

Er gaat een gerucht rond onder de leden dat de barprijzen astronomisch gestegen zijn en daarmee onbetaalbaar voor onze leden. Daarom zouden alle leden ook nooit meer gaan verschijnen op welk feest/derde helft dan ook.

Nu is het zo dat onze barprijzen al enige tijd onveranderd zijn gebleven ...
 
 
- Sticks bestaat niet langer. Dat betekent dat de jeugd (met uitzondering van jongste jeugd)
  vanaf dit seizoen ook sticks mag maken. Blijf echter wel op gevaar letten, deze regel blijft
  van kracht.

- De uitslag of vrije slag voor de verdedigende partij direct na afloop van een strafcorne ...
 
Nieuwsafbeelding
Dat hockeyen een echte familiesport is bleek maar weer toen op zondag 2 september het eerste Familietoernooi van MHC Liberty gehouden.

De opkomst en het enthousiasme van de deelnemers aan het eerste Familietoernooi maakte het toernooi geslaagd.

Maar liefst 15 teams (van 7 spelers) hadden zich gemeld voo ...
 
Nieuwsafbeelding
Volgend weekend start de herfstcompetitie.
Op zaterdagochtend tussen 8:15-11:00uur zijn er een aantal dames die de wedstrijdtafel bemannen. Zij ontvangen de bezoekende teams (veelal de Jongste Jeugd), hebben het overzicht van de veldindeling en zijn het aanmeldpunt voor de scheidsrechters.

We zoeken nog 2 moeders die ...
 
Vrijdag 31 augustus tussen 18:00 en 19:00uur kunnen alle elftallen de tenues ophalen in het clubhuis.
Omdat de seizoensopening op 1 september al vroeg begint, is ervoor gekozen het afhalen van de shirts op vrijdag te plannen. Graag dus iemand per team afvaardigen om deze tenues op te halen.
Dit geldt voor zowel junioren als senioren ...
 
Nieuwsafbeelding
We nodigen alle commissieleden uit om aanwezig te zijn op de eerste commissievergadering van MHC-Liberty. Deze vindt plaats op maandag 3 september om 19:30u in het clubhuis.
Tijdens deze eerste vergadering zal er uitleg worden gegeven over het waarom van de vergadering als ook hoe we in de toekomst hier invulling aan willen ...
 
Nieuwsafbeelding
Onze club is bijzonder trots dat Iris Dominicus is geselecteerd om deel uit te maken van het opleidingsteam voor Nederland Meisjes C. In september gaat Iris meetrainen met dit landelijke team. Iris zit in Meisjes B1 bij onze club.

In juni waren de selectiedagen bij HC Den Bosch waarbij in totaal 160 meisjes aanwezig waren. Na ...
 
Nieuwsafbeelding
Het wachten heeft weer veel te lang geduurd, maar zondag 9 september mogen dan eindelijk weer de hockeysticks uit de kast.
Na een succesvol afgelopen seizoen voor vele teams, zijn de verwachtingen dit jaar hooggespannen.
Onze eigen dames 1 en heren 1 spelen respectievelijk om 12:30 en 14:30 op eigen bodem hun eerste wedstrijd van de ...
 
Zaterdag 1 september van 9:00uur jongste jeugd tot 18:00 uur (A-teams):
Opening van het hockeyseizoen.

Iedereen is welkom om te kijken naar de onderlinge wedstrijden. Ook zijn er activiteiten zoals pannenkoeken bakken, warming up door Medifit, Ballonnen Clinic en een broodje Frankfurter.

Zie het s ...
 
Het seizoen gaat weer bijna beginnen en we kunnen niet wachten! Maar om echt goed van start te kunnen gaan zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers voor het barteam van Liberty. Heb jij interesse? Stuur een mailtje naar [email protected]

Lijkt het jou leuk om veel contact te hebben met leden, kla ...
 
Nieuwsafbeelding
20% korting voor clubleden op de nieuwe collectie én 10 % extra kassakorting op alle reeds afgeprijsde artikelen !

27, 28 en 29 augustus. ...
 
Nieuwsafbeelding
De trainingen voor de jongste jeugd, E6, E8 en F jeugd starten vanaf maandag 27 augustus.  ...
 
Nieuwsafbeelding
Shirt en bordsponsor Medifit gaat het komend hockeyseizoen 2018-2019 aan de slag bij Liberty met een blessurepreventieprogramma.

In de aanloop van het nieuwe seizoen zullen alle jeugdleden van de 1 e lijns teams (jongens en meisjes) een nieuwe warming-up aangeleerd krijgen en worden tijdens diverse sessies testen afge ...
 
Nieuwsafbeelding
Beste dames,

Zoals jullie zeer waarschijnlijk weten, hebben voor het komende seizoen Dames 3, Dames 4 en Jong Dames 1 al meer dan 16 speelsters. Uitgangspunt bij het indelen van deze teams is dat elk team 15 of 16 speelsters heeft, om op die manier te kunnen zorgen voor speeltijd voor iedereen. Door de aantallen speelster ...
 
Beste hockeyleden,


Afgelopen jaar is Liberty voor het eerst gestart met een eigen hockeyschool. Met 45 deelnemers was dit een mooi begin.

Lopende het seizoen hebben we veel input gekregen van zowel jullie, jullie ouders en coaches. Dit nemen we zeker voor komend seizoen mee om de hockeyschool steed ...
 
Nieuwsafbeelding
Hier de sportpagina van de regionale krant van Gijón (in Asturias, Noord-Spanje) van vandaag 9 augustus 2018 met als kop: "het Asturiaans hockey grossiert in medailles, de prestaties op de WK's voor landen en veteranen tekenen de macht van hockeyend Gijón”; Op de foto Álex Rey (koning/speler bij Real Grupo de Cultura de Covadonga een omnis ...
 
Nieuwsafbeelding
Schrijf je in met je ouders, broers/zussen, ooms/tantes, je buren of je vriendjes en misschien durft opa wel te keepen!
Leeftijd of hockeyervaring zijn niet belangrijk, sportiviteit en gezelligheid wel!

Zie de bijlage/flyer voor meer informatie. ...
 
De laatste weken is er flink gepuzzeld op de teamindeling voor de Dames.  Meerdere  speelsters die eerder hadden aangegeven te twijfelen of ze wilden blijven hockeyen  besloten te blijven, wat we natuurlijk toejuichen. Daarnaast keren er ook meerdere  dames terug op het oude Liberty-nest. Dit betekende dat we rui ...
 
Hoi Liberty-leden en ouders van de jonkies, Hierbij de uitnodiging voor de eerste (?) editie van het Liberty-familie-toernooi. Een leuke start van het seizoen, voor jong en oud ! Sportiviteit en gezelligheid staan natuurlijk voorop. Voor nu een hele fijne vakantie gewenst. Groetjes en schrijf je snel in, we hebben tenslotte ...
 
MHC-Liberty is op zoek naar enthousiaste medewerkers achter de bar en in de keuken. Samen met je collega’s voorzie jij de leden en externen van lekkere drankjes, tosti’s, broodjes, nacho’s en snacks. 
Wat wij bieden:
-Een gezellig en hecht team en eens in de zoveel tijd een uitje -Leuk en gevarieerd werk met ...
 
Events gaat het evenementenhok bij Liberty schoonmaken/leeghalen.
Degene die nog spullen heeft staan in dit hok kan deze voor  18 juli  a.s. weghalen. Voor meer info, bel Olaf  06-41907080 ...
 
Binnenkort zal de contributienota voor het seizoen 2018-2019 worden verstuurd.

Je ontvangt alleen een contributienota indien je geen gebruikt maakt van incasso.

Indien je de contributie in 3 termijnen wilt betalen, is dit alleen mogelijk door middel van incasso . Hiervoor kun je een mail sturen n ...
 
Het is al weer een tijd geleden dat er vanuit het bestuur een redactioneel stuk is verschenen. Zo voor de vakantie leek het ons een goed idee daar verandering in aan te brengen. Het hockeyseizoen zit er op, de resultaten zijn bekend. Voor velen is de tijd nu aangebroken om te genieten van een welverdiende vakantie. Maar voor het zo ver is, ...
 
Nieuwsafbeelding
Klusclub samengesteld uit een stel Trimmers heeft onze banken gepimpt. Het  is inmiddels klaar, 600 schroeven , 10 liter verf en 120 meter planken.


Namens alle bestuursleden dank voor de initiatief- en deelnemers van deze klus. Het is een perfect voorbeeld van hoe dat een vereniging zich kan en dient te manifestere ...
 
Zondag 24 juni speelt Liberty Heren 1 het toernooi voor promotie naar de derde klasse. Dit toernooi wordt gespeeld op het complex van Leonidas in Rotterdam (adres: Toepad 95). H1 is ingedeeld in een poule met:

- Roden
- Nuth
- Nieuwegein
- Cranendonck
- Haackey

De mannen s ...
 
Nieuwsafbeelding
Een mooi moment om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet van afgelopen jaar!
Onder het genot van een hapje (BBQ) en drankje kiezen we ook dit jaar de "vrijwilliger van het jaar”.
   Namens het bestuur graag tot aanstaande zaterdag!
...
 
Beste jeugdleden en ouders van MHC Liberty,

Het is ons gelukt om na vele inspanningen een teamindeling te maken. Ondanks dat we ieder jaar proberen zoveel mogelijk leden tevreden te stellen, weten we dat dit in de praktijk een lastige klus is. We hebben in ieder geval met heel veel passie en nauwkeurigheid de teams sameng ...
 
Nieuwsafbeelding
Op 17 juni stond de laatste competitiewedstrijd, tegen Barendrecht dames 1, op het programma voor Van der Kolk Liberty dames 1. Helaas ook de laatste wedstrijd van trainer/coach Antoine van Riel, die gaat stoppen na 5 seizoenen. Vorige wedstrijd werd er met 2-1 van de koploper gewonnen.

Vanaf de eerste minuut moest er vol gas ...
 
Na de winst op Ypenburg Heren 1 vorig weekend had Den Hamse Bok Liberty Heren 1 goede moed voor de laatste 2 wedstrijden. Zondag 10 juni stond Rapide Heren 1 op de planning.
De eerste helft ging van start en Den Hamse Bok Liberty Heren 1 begon afwachtend, maar merkte al gauw dat er meer druk gezet kon worden. In de 5e minuut, na een g ...
 
De bitjes van de hapdag zijn binnen. Deze kunnen a.s dinsdag 19 juni tussen 19-20 uur opgehaald worden in het clubhuis.

Kun je a.s dinsdag niet, dan kun je per mail een afspraak maken wanneer je het bitje komt ophalen. Mail naar:  [email protected]
...