INSCHRIJFFORMULIER
MHC Liberty

Wat leuk dat je je wilt aanmelden bij MHC Liberty! Of je nu proeflessen gaat volgen, meteen lid wordt of als oud-lid wegens heimwee terugkomt bij ons: je bent van harte welkom!

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

Als nieuw lid kun je kiezen voor: 1) het ontvangen van een contributienota die je voor de aangegeven datum aan ons overmaakt. 2) het afgeven van een automatische machtiging. Bij een automatische machtiging heb je twee opties: 2a) eenmalige incasso waarbij het gehele contributiebedrag in één keer wordt geïncasseerd. 2b) het betalen van de contributie in drie termijnen (dit is alleen mogelijk via incasso). Wil je de contributie automatisch laten incasseren dan dien je een machtiging te verstrekken. Het machtigingsformulier download je onder ‘Lidmaatschap’ > 'Informatie'.