Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Liberty 75 - Sportplaatjesboek

Evenementen  |  24-2-2020
Nieuwsafbeelding
Beste leden, vrijwilligers en ouders,

MHC-Liberty bestaat dit jaar 75 jaar, het belooft een feestelijk jaar te worden waarbij het feestweekend plaats zal vinden in november. Ter gelegenheid van dit 75 jarig bestaan zullen we ook een jubileumboek gaan uitbrengen in de vorm van een sportplaatjesboek van onze eigen leden en vrijwilligers, dit zal worden gedaan in samenwerking met onze sponsor Jumbo Dongen. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen!

Om dit boek te kunnen realiseren worden er van alle leden foto's gemaakt door een professionele fotograaf. Dit zal plaatsvinden in de weekenden van 14-15 maart en 21-22 maart. Plaatjes verzamelen heeft iets spannends; wanneer heb ik mijn eigen foto te pakken en wanneer is je favoriete team compleet? Kortom een mooi boek , passend bij ons bijzondere jubileumjaar.

Om een verzamelalbum van onze geweldige vereniging te maken hebben we jullie toestemming nodig voor het gebruik van alle foto’s waar jij herkenbaar op bent. Sinds de AVG-wetgeving van kracht is gegaan staat jullie privacy centraal. Het enige wat jij (indien je 16 jaar of ouder bent) of jouw ouders hoeven te doen is eenmalig toestemming geven via de volgende link: 
    https://bmcc.nu/MyClubStars-toestemming-mhc-liberty/


Zet de handtekening vóór 10 maart 2020!


Let op! Het zetten van de handtekening is vereist voor deelname aan de sportplaatjesactie.

Wij danken je voor jouw medewerking en zien alvast uit naar dit mooie boek en een fantastisch jubileumjaar.

Met vriendelijke groet,

Bestuur MHC-Liberty