Vacature bestuur ingevuld

Bestuur  |  2-4-2014
Afgelopen november werd bekend gemaakt dat er een vacature was voor een ‘bestuurslid accommodatie’. We zijn er blij mee dat Sipke Berk heeft besloten om deze functie invulling te gaan geven.

Sipke gaat niet alleen sturing geven aan Accommodatie, maar zal ook verantwoordelijk worden voor de Horeca en Evenementen bij Liberty. Hij zal hierin direct geassisteerd gaan worden door Tom Rijvers die Captain Accommodatie gaat worden en door Frank Verlinden in de functie van Captain Evenementen. Op zoek zijn we nog naar een Captain Horeca. Zoals we dat voorstaan met Liberty-2020 zullen de captains een team om zich heen verzamelen die samen gaan zorgen voor de dagelijkse invulling en het nemen van nieuwe initiatieven.
We zijn er blij mee, hebben er vertrouwen in en verwachten veel van deze verjonging binnen de nieuwe structuur van Liberty.

Succes! namens het  Bestuur MHC-Liberty

Antoine van Riel
Wauw! Te gek team! Go for it!
Stijn Daamen
succes mannen

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.