Speelsters Jong Dames 2 gezocht!

Teamindelingen  |  17-8-2018

Beste dames,

Zoals jullie zeer waarschijnlijk weten, hebben voor het komende seizoen Dames 3, Dames 4 en Jong Dames 1 al meer dan 16 speelsters. Uitgangspunt bij het indelen van deze teams is dat elk team 15 of 16 speelsters heeft, om op die manier te kunnen zorgen voor speeltijd voor iedereen. Door de aantallen speelsters beschikbaar voor deze 3 teams hebben we echter bij deze teams al 17 of 18 speelsters moeten indelen per team.

Nu hebben we te maken met het feit dat er nog een aantal dames om diverse redenen ingedeeld moeten worden, en daarmee zouden we naar teams gaan van 18 tot 20 speelsters. Dat is gewoon te veel. Een oplossing zou zijn om nog een extra team te vormen, Jong Dames 2. Op die manier kunnen we teams vormen van ongeveer 14 speelsters, zodat iedereen speeltijd kan krijgen, en we niet per team per wedstrijd een aantal speelsters niet kunnen laten spelen. Als dan de teams elkaar kunnen helpen door af en toe bij elkaar in te vallen, en ook vanuit de jeugdteams is daar vaak genoeg animo voor, dan moet het gaan lukken met een extra team.

Lijkt het je wel een leuk idee om te gaan spelen in Jong Dames 2, of heb je nog vragen hierover, meld je dan zsm aan via [email protected]
Dit kan tot 22 augustus, daarna maken we bekend of het gaat lukken.