Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Materialen inleveren

Algemeen  |  16-6-2018
Nu het seizoen bijna ten einde is, moeten de trainingsmaterialen en keepersmaterialen weer worden ingeleverd. Dit kan donderdag 21 juni van 19.00-20.30 uur en zaterdag 23 juni van 16.00-17.00 uur.

Keepersmaterialen: de tas compleet inleveren, voorzien van een briefje erin met huidig team en naam van de keeper. Ook graag vermelden of er materiaal kapot is, of niet meer passend is. Dit geldt voor zowel de jeugdteams als de seniorenteams.

Trainingsmaterialen: alle ballen, hesjes en dopjes inleveren. De locker verder leeg opleveren dus alle persoonlijke spullen er uit halen.

Andere materialen, zoals strafcornermaskers die in bruikleen zijn gegeven, dienen ook te worden ingeleverd. Ook eventueel nog aanwezige zaalmaterialen dienen ingeleverd te worden. Helaas hebben we dit jaar moeten constateren dat er relatief veel materiaal, met name ballen, zijn "verdwenen" gedurende het seizoen. Bij deze een oproep om echt alle materialen in te leveren, ook de materialen die je gedurende het seizoen gevonden hebt, of die nog van vorige seizoenen in je bezit zijn.

Ben je niet in de gelegenheid om de materialen op 1 van deze 2 dagen in te leveren, neem dan contact op met Martijn Verburgh via 06-53200851 of [email protected]