Antoine stopt als trainer/coach dames 1

Algemeen  |  28-5-2018
Beste Libertianen, na vijf geweldige seizoenen heb ik besloten om per aankomend seizoen te stoppen als trainer en coach van Dames 1. We zijn met de Dames 1 van ver gekomen en vooral heel veel leuke momenten meegemaakt.
We zijn gepromoveerd naar de derde klasse en hebben daarin laten zien dat we in staat zijn om daar boven in mee te doen. Klasse team!!!
De reden van mijn vertrek is dat ik op dit moment wil kiezen voor meer tijd voor mijn gezin en mijn eigen sporten. Ook heb ik steeds meer buitenlandse projecten waarbij het lastig is om het trainen door de week te combineren. Ik heb een geweldige tijd gehad met dit fantastische team en wil dan ook de meiden, Martijn en Monique bedanken, maar ook iedereen die er voor de Dames 1 is geweest deze seizoenen, in welke vorm dan ook.

Ik wens de aankomende begeleiding heel veel plezier en succes toe met dit leuke, sportieve en gezellige team. We zien elkaar snel weer langs de lijn.

Iedereen bedankt!
Antoine van Riel

Rik van der Koogh
Jammer... thx Antoine voor je inzet, betrokkenheid en passie!
Richard Kattenbeld
Antoine, ook jij bedankt. Zeker voor de assistentie en trainingsoefeningen voor de diverse teams van de afgelopen jaren . Jij veel sport plezier.

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.