Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Den Hamse Bok Liberty Heren 1 pakt met dubbele cijfers uit.

Wedstrijdverslag  |  1-5-2018
Na uitgefeest te zijn met Koningsdag stond er een inhaalwedstrijd tegen Olympia Heren 1 op de planning.
De regenachtige zondag maakte het veld heerlijk bespeelbaar en er hing gezonde spanning in de lucht. Omdat het spannend is bovenin de competitie moest Den Hamse Bok Liberty Heren 1 winnen en dat was dan ook het plan.

De eerste helft ging van start en beide teams begonnen sterk en vol vertrouwen aan de pot, dat beloofde een spannend te worden. Maar het tegendeel bleek waar toen in de vierde minuut na een geweldige solo van Devi Brons de eerste strafcorner werd behaald. Deze werd afgemaakt door Yorick Smits voor de 1-0. In de 9e minuut werd er opnieuw een corner versierd door Mick Asselman en deze werd binnen geschoten door Devi Brons: 2-0.
Er bleven kansen over en weer maar na een fantastische een-twee tussen Bram Dingemans en Devi Brons, kon Devi de 3-0 op het scorebord zetten. Nog geen 5 minuten later ontstond er na sterk doorzetten van Jorian Taks een drie tegen de keeper situatie en kon in de 20e minuut wederom Devi Brons de 4-0 en zijn hattrick maken.
Den Hamse Bok Liberty Heren 1 voerde de druk steeds hoger op en Olympia Heren 1 kon er moeilijk onderuit komen. Waardoor er na een strakke pass de cirkel in Richard Weeda de bal na 26 minuten spelen in kon tippen voor de 5-0. In de 35e minuut net voor er afgefloten werd voor het einde van de eerste helft wist Den Hamse Bok Liberty Heren 1 nog een corner te halen. Deze werd slim afgemaakt door vieze-captain Tommy Smits: 6-0 bij rust.

D
e 2e helft begon zoals de eerste geƫindigd was, Olympia werd goed onder druk gezet door Den Hamse Bok Liberty Heren 1 en in de 42e minuut was de eerste strafcorner alweer daar. Deze werd afgemaakt door Devi Brons en het stond hierdoor 7-0. Drie minuutjes later werd door Bram Dingemans de volgende strafcorner gehaald. Dit keer was Tommy Smits de keeper van Olympia wederom te slim af en noteerde hij zijn 2e doelpunt en de 8-0. Na een aantal grote kansen en goed druk blijven zetten van de mannen van Liberty werd na een periode van veel gemiste kansen in de 60e minuut de 9-0 gemaakt wederom door Devi Brons met een rebound na een gemiste kans. In de 52e minuut, na een slim genomen vrije slag buiten de 23 meter, kwam Olympia Heren 1 dan toch tot scoren en kon de eer redden. Voor hun de verlichtende 9-1.
In de 71e minuut viel, om nog de dubbele cijfers in te duiken, de 10e goal voor Den Hamse Bok Liberty Heren 1. Na snel spel zette Yorick Smits de links midden Felix van Rooij in stelling, die de bal hard de goal in sloeg. Eindstand 10-1.

Al met al een uitslag om trots op te zijn. Komend weekend heeft Den Hamse Bok Liberty Heren 1 rust vanwege de mei vakantie. Maar we gaan met vol vertrouwen de eindfase van de competitie in en zetten alles op alles om te strijden voor promotie! Daarom hopen wij u allen weer langs de lijn te zien in onze volgende wedstrijd tegen Evergreen Heren 1 op 13 mei. Dan zal er ook een derde helft plaatsvinden, dus kom de mannen aanmoedigen om drie helften te winnen!
Tot dan!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.