Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Den Hamse Bok Liberty Heren 1 wint van concurrent Bommelerwaard

Wedstrijdverslag  |  11-4-2018
Na een vrij weekend in verband met de Pasen hebben de mannen van Den Hamse Bok Liberty Heren 1 zich extra kunnen klaar stomen voor de kraker tegen Bommelerwaard Heren 1. Het weer zat in ieder geval mee! 

Den Hamse Bok Liberty Heren 1 begon meteen sterk aan de eerste helft, waardoor er meteen kansen waren voor Liberty. Bommelerwaard speelde een andere tactiek dan in de vorige wedstrijd en Liberty Heren 1 kon dit goed opvangen waardoor er kansen gecreƫerd konden worden. Zo werd er in de 6e minuut gefloten voor de eerste strafcorner. Deze werd gered door de keeper van Bommelerwaard. Hierna volgde nog een aantal kansen van onder andere Mick Asselman, maar hier werd niet uit gescoord. In de 14e mimuut echter, na goed doorjagen en een goede pass van Yorick Smits, kwam Devi Brons vrij voor de goal. Hij werd afgestopt met een opzettelijke overtreding in de cirkel en er werd een strafbal toegekend. Devi Brons nam deze zelf en zette de stand op 1-0 voor Liberty Heren 1. Den Hamse Bok Liberty Heren 1 had het spel in handen en speelde een sterke eerste helft. Er werd echter niet meer gescoord. Ruststand 1-0.

De 2e helft was nog maar net van start of de 2-0 stond al op het scorebord. Een snelle onderschepping van Bas Leemans gevolgd door een goede pass op Devi Brons, leverde een gevaarlijke aanval op. De slimme assist van Devi Brons leidde ertoe dat Mick Asselman de bal vol vertrouwen in de goal kon tikken. Na een aantal kansen, strafcorners en een groene kaart aan de kant van Bommel, viel uiteindelijk in de 57e minuut de 2-1 en werd de wedstrijd meteen weer een stuk spannender. In de 65e minuut viel eindelijk de verlossende 3-1 na een fantastische aanval van wederom Mick Asselman en de afmaker Devi Brons.

Fantastisch weer en een fantastische overwinning. Hiermee schud Den Hamse Bok Liberty Heren 1 Bommelerwaard af in de race voor de Titel. Op naar volgende week, de uitwedstrijd tegen Capelle Heren 1, de nieuwe nummer 1 van de competitie (op doelsaldo). Een nieuwe finale waar 3 punten gewenst zijn.